Nyit a Garden Étterem Színház a Városmajorban

December 4-én új budai játszóhely nyílik a Széll Kálmán tértől öt perc sétára található Városmajori Szabadtéri Színpadnál. A Garden café & lounge étterem összművészeti sorozatai a gasztronómia és művészet találkozásának jegyében kínálnak színvonalas programot a család minden korosztálya számára.

 

{module 221}

A Budapesti Nyári Fesztivált szervező Szabadtér Színház egy régi álmot vált valóra, amikor december 4-én közkívánatra megnyitja új helyszínét, a Garden Étterem Színházat. A fesztiválszezonig tartó őszi, téli és tavaszi hónapok során többféle műfajban kínálnak minőségi programokat.

A szervezők a műsor összeállításakor a színház törzsközönségének igényeit figyelembe véve elsősorban a budaiak, a Budára szívesen látogatók és a kerület lakosainak együttműködésével kívánják bevezetni és kulturális tartalommal feltölteni az újdonságnak számító, családias helyszínt. Színház, irodalom, beszélgetés, meseszínház, gyerekfoglalkozás és családi ebéd várja a nézőket decembertől májusig, szerda esténként, valamint vasárnap délelőtt és délután.

A Színház-Szerdák alkalmával népszerű stand up comedy, verses-zenés estek, monodrámák és kamara-előadások kerülnek bemutatásra. Az Utazás Karinthy körül Vasárnapi irodalmi teadélután-sorozatban a Kossuth Kiadó frissen megjelenő Karinthy Frigyes-sorozatának kötetei alapján ismert művészek és közéleti személyiségek beszélgetnek az íróról és műveiről, művészetekkel – felolvasással és jazz-zenével – fűszerezve. Az Együtt a család ebédek és mese vasárnap délelőtti matiné-programjában bábelőadások, foglalkozás és Sunday brunch ebédlehetőség várja a családokat.

A Garden Étterem Színház minden alkalommal „Delic-Art” különlegességgel is kedveskedik. Welcome-ital, a programok után a művészekkel való kötetlen beszélgetés, finom ételek és az étlap teljes kínálatára vonatkozó kedvezmény várja a közönséget, a Kossuth Kiadó jóvoltából a szerencsések ajándékot kapnak, a helyszínen kedvezménnyel rendelhető meg a Karinthy-sorozat és a kiadó egyes kiadványai. Baráti társaságoknak és családoknak 2 és 4 fős bérlettel lehetőségük van saját asztal foglalására is.

{module 221}