Szakma Kiváló Tanulója Verseny

Idén a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ismét megrendezte számos szakmában a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt.

Janicsek Anikó a Gödöllői Szakképző Magániskola tanulója lett az aranyérmes

Ebben az évben a két napos küzdelmek után szakács szakmában Janicsek Anikó a Gödöllői Szakképző Magániskola tanulója lett az aranyérmes! Gratulálunk neki!

Felkészítő tanára Tóth Gábor volt, aki az iskola gyakorlati oktatásvezetője is egyben.

A felkészítésében komoly szakmai stáb segédkezett: Malatinszki József,  Molnár Ferenc,  Pethes Alajos tanár urak az iskola gyakorlati szakoktatói, Czirle Klára angoltanárnő, valamint Pap Lajos chef úr. Papp Lajos chef Anikó gyakorlati munkahelyének a La Fiesta Party Service-nek a konyhafőnöke.

Anikó a verseny folyamán, a selejtezőktől a döntőig, folyamatosan kiváló teljesítményt nyújtott, tiszta, precíz munkáját, gyorsaságát, a komoly szakmai zsűri is elismerte. Jutalma az aranyérem volt.

A verseny eredményhirdetésén külön kiemelték, hogy ebben a szakmában nagyon ritka a női versenyző, és kivételes az is, hogy meg tudta nyerni a ezt a szakmai versenyt.

Anikó és Tóth tanár úr a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara különdíjaként utazási lehetőséget kaptak a 2013. júliusában, Lipcsében megrendezésre kerülő World Skills világversenyre.

Gratulálunk Anikó!