Újdonság a Budapesti Pálinkafesztiválon: debütál a pálinkakoktél

A Kiscsillag nyitja a bulit a Városháza ParkbanIdén már ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Városháza Parkban a Budapesti Pálinkafesztivál. A látogatók több mint háromszáz féle párlat közül találhatják meg a számukra legfinomabb főzetet, köztük az újdonságként debütáló pálinkakoktélokat. A különleges ízekhez exkluzív program dukál, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan színes és színvonalas fellépők muzsikája garantál a május 6-9. közötti rendezvényen

Idén tavasszal a Városháza Parkban az eddiginél még nagyobb területen várja a látogatókat az Budapesti Pálinkafesztivál. A rendezvényen több mint huszonöt kiállító, pálinkafőzde és kereskedő kínálja finomságát. De lesznek házi sajtok, finom borok és pezsgők, és nem marad el a kolbászház sem! A megszokott és új ízeken túl a fesztiválon fellelhető majd az egészen eredeti és merész kezdeményezésként megjelenő pálinkakoktél is, amelyet a szervezők többek között azoknak ajánlanak, akik nyitottak az újdonságokra.

A Kiscsillag nyitja a bulit a Városháza Parkban„A korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve idén több bejárati pénztárat nyitunk, és április elejétől országos hálózaton keresztül értékesítjük a Pálinkafesztiválra szóló jegyeket, bérleteket. Így szeretnénk elkerülni az esti hosszas sorban állást” – nyilatkozta Maros Róbert a Magyar Pálinkamarketing Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A fesztiválra több külföldi zenekar is érkezik, így a francia, immár visszatérő vendégnek számító Palinka, amely az általuk imádott hungaricumról kapta a nevét, és akik ötvözve a jazz-t a swinget, a cigánymuzsikát, igazi pálinkás fesztiválzenét játszanak. De itt lesz az olasz La Tresca, melynek zenéje minden nap üde színfolt lesz a fesztiválon!

Az igényes magyar zenekarokból sem lesz hiány, a Kiscsiilag már a nyitónapon megalapozza a négynapos, 2010. május 6-9. közötti fesztivál hangulatát.

Budapesti Pálinkafesztivál – Hangulatba hozza belvárost!