Szakácskönyvet ajándékoz hűséges vásárlóinak a Lidl

Szakácskönyvet ajándékoz hűséges vásárlóinak a Lidl

Megjelent Mautner Zsófi és Széll Tamás Ízek nyomában című szakácskönyve a Lidl Magyarország gondozásában, melyet a mai naptól az áruházlánc hűséges vásárlói ajándékként kaphatnak meg az adventi időszakban.

Szakácskönyvet ajándékoz hűséges vásárlóinak a Lidl

Az Ízek nyomában című receptgyűjtemény 104, Lidl alapanyagokból gyorsan, könnyen és kényelmesen elkészíthető ételreceptet tartalmaz, különlegessége, hogy hazánkban egyedülálló módon, 200 000 példányban került kiadásra. Az áruházlánc célja ugyanis a szakácskönyvvel is az, hogy tovább népszerűsítse az otthonfőzést. A vállalat szeretné, ha minél több magyar háztartásba, konyhába eljutna a kiadvány, ennek érdekében ajándékba adja azt hűséges vásárlóinak, karácsony alkalmából.

A gyönyörűen illusztrált, exkluzív receptgyűjtemény nagyszerűen mutatja be azt a kétféle stílust, kétféle konyhát és világot, amit Tamás és Zsófi képvisel. A könyv születése egy éves múltra tekint vissza, akkor indult el a Lidl otthonfőzést népszerűsítő kampánya, melynek keretében a magyar gasztronómiai élet két meghatározó szereplője nyújt házi praktikáikkal és receptjeikkel segítséget a főzni szeretőknek. A szakácskönyv a lidlkonyha.hu oldal válogatott receptjeit fogja egy csokorba.

A Lidl hűségprogramja november 19-én, csütörtökön indul, melynek keretében, aki összegyűjti az 5 db, 6000 Ft. feletti vásárlásért járó hűségmatricát, gazdagabb lesz az ajándék szakácskönyvvel. A kiadvány forgalomba nem kerül, kizárólag a Lidl adventi hűségakciója keretében kapható meg az üzletekben.