Study Tour Pályázati Alap – 2. forduló

Magyar Turizmus Zrt pályázataA Magyar Turizmus Zrt. meghirdetett Study Tour Pályázati Alap pályázatainak beadási határideje a 2. fordulóra: 2011. szeptember 12. További fordulók: 2011. október 7. és 2011. november 8. A Magyar Turizmus Zrt. célja, hogy minél több, értékesítést ösztönző szakmai study tour látogasson Magyarországra. Ennek egyik pillérét képezi a magyar turisztikai szakma számára létrehozott Alap.

{module 221}

A dokumentumok tartalmazzák az Alap leírását, a pályázás menetét és a megpályázható szegmensek leírását. A Szolgáltatói Adatlap és a Pályázati Adatlap kitöltése pedig minden Pályázó számára kötelező érvényű. Azon Pályázónak, aki már a 1. fordulóban is adott be pályázatot, annak nem kell megint megküldenie a kitöltött Szolgáltatói Adatlapot.

A Study Tour Pályázati Alap főleg leisure jellegű beutazó tanulmányutak szervezését kívánja segíteni.

Kérjük, hogy kérdéseikkel keressék Fekete Magdolnát (Magyar Turizmus Zrt Turisztikai Árualapfejlesztési Iroda) a 488-8740 vonalas, valamint a 30-636-4607 mobil számon, illetve a fekete@itthon.hu email címen.

A pályázatokat a fekete@itthon.hu email címre küldjék meg a megadott határidőig. Konzultáció az egyes határidők előtt természetesen lehetséges. A Pályázattal kapcsolatos információk és dokumentumok a Magyar Turizmus Zrt honlapjának szakmai oldalán, lesznek olvashatóak.

Magyar Turizmus Zrt.

{module 221}