Díjeső a Mercure Budapest City Centernek

Új kategóriát, 4 csillag Superiort és Magyar Turizmus Minőségi Díjat kapott a Mercure Budapest City Center
Komoly elismeréseket kapott az AccorHotels / Orbis Group szállodacsoport szállodája, a Mercure Budapest City Center. A 2006-ban alapított Magyar Turizmus Minőségi Díj védjegy olyan éttermeknek és szállodáknak kínál tanúsító rendszert, melyek biztosítják a magas színvonalú, európai minőségirányítási elvek alapján működő szolgáltatásokat. A Mercure Budapest City Center a 2018-as év díjazottjai között kapta meg az elismerést.
A díjátadón az AccorHotels / Orbis Group-hoz tartozó Mercure Budapest City Center szállodán kívül még a szintén Csoporton belüli szegedi Novotel is díjat kapott. A Magyar Turizmus Minőségi Díjat a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, Flesch Tamás adta át, a Société Budapestben tartott ünnepélyes díjátadón.


“Megtiszteltetés számunkra ez a díj, elismerése annak a komoly szakmai munkának, amit az utóbbi időben megvalósítottunk a szállodában. A szálloda felújítása során nem csupán a termékre, hanem a szolgáltatásokra is komoly hangsúlyt fektettünk, egyértelműen a Superior kategóriát megcélozva. Olyan újításokat eszközöltünk, mint az új Welcome Area, a privilege szobáink számának a növelése, illetve a fitneszterem szolgáltatásunk és a WineStone éttermünk” – nyilatkozta Iváncsics Nándor, a Mercure Budapest City Center szállodaigazgatója.
A Mercure Budapest City Centernek nem ez az első elismerése a nemrég lezajlott felújítás óta: a szálloda megkapta korábban a MUISZ által kiosztott Év Szállodája díjat, illetve a Hoteldesign Év Lobbyja díjat is a Gastro & Hotel Design Awards-tól. Emellett megnyerte a Best of Budapest díját a négycsillagos szállodák kategóriájában is, illetve új minősítést is kapott: 4-csillag Superior. Az elismeréseket megerősítették a rendkívül pozitív vendég-visszajelzések is.