Nemzetközi pályán folytatja a Four Seasons Hotel Gresham Palace kommunikációs vezetõje

Szabó Veronika, a Four Seasons Budapest kommunikációs és közösségi média szakértõje, 2014. június 15-tõl a Four Seasons Hotel Bahrain Bay nyitó csapatában folytatja pályafutását.

Four Seasons Bahrain Bay

A Közel-Kelet ékköveként emlegetett Four Seasons hotel, az egzotikus szigetország Bahrain fõvárosában Manamában nyit 2014. decemberében.

A Four Seasons Hotel Bahrain Bay egy igen jelentõs beruházás a “Bahrain Bay” project legkiemelkedõbb fejlesztése. A hotel a beruházás alapját képezõ mesterséges sziget központi részén foglal helyet, a H betût formázó épület a nemzetközileg elismert tervezõiroda a Skidmore, Ownings and Merrill nevét fémjelzi.

A hotel 273 szobája 44 emeleten foglal helyet, és mind tökéletes kilátást nyújt az Arab-öbölre. 7 étterme, megannyi rendezvényterme illetve wellness részlege a jelenleg 93 hotelt számláló Four Seasons szállodalánc legnagyobb beruházása.

A Four Seasons Hotel Bahrain Bay megnyitása a kanadai szállodalánc közel-keleti dinamikus terjeszkedésének második állomása. A Four Seasons Dubai októberi nyitását követõen, Bahrain, Abu Dhabi és Kuwait desztinációkkal bõvül majd a Four Seasons luxus család.

A több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezõ szakember a hotel teljes külsõ és belsõ kommunikációját, valamint a kiterjedt ügynökségi hálózatot fogja irányítani.

Elérhetõsége változatlan marad: veronika.szabo@fourseasons.com

Szabó Veronika utódját még keresi a szálloda. Feladatkörét átmenetileg a hotel marketing igazgatója Fouad Shafik (fouad.shafik@fourseasons.com) veszi át.