Személyi hírek 2011.04.20

Kőnig Erika, a központi leisure értékesítési csapat eddigi vezetője 2011. április 1-től Director of Marketing, Partnerships & Promotions pozícióban kamatoztatja értékesítési és marketing kapcsolatrendszerét. 
Fő feladata a magyar piaci értékesítési és marketing stratégia teljes koordinációja, a stratégiai partnerekkel való kapcsolattartás- ill. fejlesztés, valamint a törzsvendégprogramok továbbfejlesztése lesz. 
2011. április 1-től a központi leisure csapat új értékesítési vezetője Takács Anikó, aki a Corinthia Budapest leisure sales vezetői munkaköréből érkezett.

{module 221}

***

A BTSZK-tól a közelmúltban megvált Mihalcsik Judit saját PR marketing irodát nyitott Tourist Friendly Solutions Kft. néven, azzal a céllal, hogy személyre szabott kommunikációval segítse az idegenforgalmi cégeket és szakembereket. 

*** 

Az InterContinental Budapest új Revenue Managere Nóbik Virág, aki ezt megelőzően a Hilton Budapest WestEnd-ben dolgozott. 

*** 

A Gundel Étterem volt értékesítési igazgatója Kálmán Zsolt tölti be április 1-jétől a herceghalmi Abacus Business&Wellness Hotel igazgatói posztját. 

*** 

Az ismert éttermi szakember Török István János megvált a Bodor Major Lovaspark és Szabadidő  Központtól, viszont a jövőben is folytatja a Schnitta Sámuel a Magyar Éttermi Kultúráért Bizottság elnöki munkáját. 

*** 

A jövőben online turisztikai portál üzemeltetésével foglalkozik a hévízi NaturMed Hotel Carbona volt marketing managere Sziné Horváth Beáta

*** 

A Ramada Hotel & Resort Lake Balaton új vezérigazgatója Budavári Zoltán.

***

A Regency Suites Budapest új sales managere Kalász Zuszsanna. A szálloda új food & beverage managere Takács Márton míg a Duty Manageri pozíciót Győri Balázs látja el.

{module 221}