Személyi hírek 2011.07.05

2011. június 27-től, Hrabovszky Zsolt a Magyar Turizmus Zrt. nemzetközi értékesítés ösztönzés igazgatója.
Hrabovszky Zsolt több mint 20 éve dolgozik turisztikai értékesítési területen. Szakmai pályafutását a Hotel Duna Intercontinental (Marriott) szállodában kezdte 1987-ben. 1992-től a Danubius Hotels Group kötelékében tevékenykedett. A Danubius Hotels Flamenco szállodából 2001-ben került a Danubius Hotels Budai Regionális Értékesítési Irodájába, ahol Senior értékesítési vezetőként a csoportos és incentive foglalásokért volt felelős. 2004 és 2007 között a Danubius Hotels Budapest értékesítési igazgatója, majd 2007-től mostani kinevezéséig a JTB Europe Ltd. nemzetközi utazásszervező cég igazgatója volt. Angolul beszél.

{module 221}

A Magyar Turizmus Zrt. az elmúlt egy évben jelentősen megújította marketingtevékenységét, melynek során kiemelt hangsúlyt kapott az értékesítés-orientált szemlélet meghonosítása. Az új alapelvekre épülő munka a szervezeti struktúra átalakítását, rugalmasabbá tételét is magával vonja. Ennek keretében folyamatban van a külképviseleti hálózat felépítésének és működésének újragondolása. A cél az, hogy az eddigieknél rugalmasabb rendszerben, hatékonyabban, költségkímélő módon valósuljon meg a külpiaci marketingmunka, melynek során a külképviselők fontos feladata az új értékesítési csatornák feltárása, a helyi viszonyok, a piacra jellemző foglalási és utazási szokások, valamint az utazási döntést befolyásoló tényezők változásának nyomon követése alapján. Fenti célokkal összhangban a Magyar Turizmus Zrt. szervezetén belül Nemzetközi Értékesítés  Ösztönzés Igazgatóság alakult, amelynek feladata a külképviseleti hálózat munkájának koordinálása és irányítása, a társaság stratégiai döntéseinek külpiacokon való megvalósítása a külképviseleti hálózat segítségével, továbbá marketingakciókkal ösztönözni a Magyarországra irányuló beutazást. 

***

Távozott a soproni City Partner Hotel Szieszta igazgatói posztjáról Tölli Bálint, utódja Csere András, aki a soproni Hotel Fagus-ból érkezett.

***

Megszűnt a munkaviszonya a Magyar Turizmus Zrt.-nél Futár Veronikának. 

*** 

A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának (RMI) eddigi vezetője Dani Barbara, anyai örömök elé néz, utódja Benkő Krisztina. 

***

A SYMA Rendezvénycsarnok ügyvezető igazgatója Tóth Gábor, a rendezvényigazgatóság vezetője Gerebics Zoltán, aki felelős a SYMA valamennyi szolgáltatásának értékesítéséért és a marketingkommunikációért. ***
Július 1-től Gyerő  Krisztinát a TUI Magyarország és a Falk Travel eddigi cégvezetőjét Andreas Hamorszky váltja, aki ezt megelőzően a Thomas Cook-Neckermann Reisen kelet-európai régióvezetője volt.

{module 221}