Személyi hírek 2011.08.20

Megválik a BTSZK-tól (a korábbi BTH-tól) Ördög Ágnes, kommunikációs menedzser. A főváros nonprofit turisztikai szervezetéhez 1999 novemberében csatlakozott szakember számos projekt kialakításában és irányításában játszott szerepet. Évekig sikeresen vezette a nemzetközi BudapeStudy programot, nevéhez fűződik a Budapesti Nagyköveti program, a Kulturális Munkacsoport létrejötte és irányítása, a 2008-2009-es budapesti kulturális kutatás, emellett több új szakmai kezdeményezést karolt fel és indított útjára.
Ördög Ágnes elérhetőségei az alábbiak: 06 30 590 0170, ordog.agnes@yahoo.com

{module 221}

***

A Hotel Azúr Zrt. eddigi igazgatója, aki nyitás óta vezette a négycsillagos szállodát Horváth Tibor távozott a siófoki Hotel Azúr éléről.

***

Hamar Krisztina lett a Park Inn By Radisson Sárvár értékesítési és marketingigazgatója.

***

Augusztus 1-jétől Márkus Sándor a Mesés Shiraz és a Bambara Hotel resident managere.
Összeállat a Bambara Hotel superior vezetői csapata: Szepesi Richárd szállodaigazgató, Márkus Sándor resident manager, Dudás Tímea rendezvény- és értékesítési igazgató, Szternák Péter vendéglátó igazgató, Macsinka János konyhafőnök, Smuczer Zsolt gazdasági igazgató és Summai Olga wellness vezető.

***

A sárvári Park Inn by Radisson értékesítési és marketing igazgatói posztjáról érkezett a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa hasonló beosztásába Tóth Andrea.

***

Az újonnan nyíló azerbajdzsáni Fairmont Baku szállodát Adrian Ellis vezeti, aki hat évig volt a Corinthia Hotel Budapest igazgatója.
Munkakörét ideiglenesen Szabó Szabolcs az eddigi Rooms Division Manager veszi át.

***

Három évi szünet után visszatért a Duna Palota éttermi igazgatói beosztásába Telek Péter.

***

Idén ősszel nyílik a Lifestyle Hotel Mátra, amelynek összeállt a vezetőgárdája. A szálloda igazgatója Sellyei Gábor, a kereskedelmi igazgató Sellyei Barócsi Melinda, az éttermi igazgató Hága Péter, a konyhafőnök Rácz Gábor, a wellness részleg vezetője Hegyi Sára.
A szálloda budapesti képviseletét Hegedűs Katalin látja el.

***

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum új közönségkapcsolati vezetője Szabó Anikó, elődje Tóth Helga a jövőben a múzeumpedagógusi feladatokat látja el.

***

A július közepén távozott Lászlók Szilárd üzemeltetési vezető utódja a Telki Globall Football Park és Sporthotelben Szabó Zsuzsanna.

***

Augusztus 10-től Fodor-Kassai Mónika látja el a Danubius szállodalánc PR igazgatói feladatait Erdélyi Csilla távozását követően.
Mónika a KVIF vendéglátó- és szállodaipari szakirányának elvégzését követően a Kempinski Hotel Corvinus Budapest szálloda értékesítésén helyezkedett el, majd nyolc éven át az Estée Lauder Kereskedelmi Kft. PR menedzsere volt. Kisfia születését követően rovatszerkesztőként folytatta pályafutását az Elle magazinnál, 2009 óta a MÚOSZ tagja.

***

A Best Western Hotel Hungaria értékesítési és marketingigazgatója, Tomcsányi Géza a cégnél  és jogelődjénél töltött több mint 30 év után megvált a szállodától  és a Danubius Hotels Grouptól.

***

Szeptember 1-jétől Prepuk Magdolna a Best Western Hotel Hungaria új értékesítési és marketingigazgatója.

***

Major Józsefet nevezték ki a Boscolo Budapest műszaki igazgatójának.
A Boscolo Budapest szálloda új Guest Relation Managere Gebei Tamás.

***

Az elmúlt időszakban több új munkatárssal bővült a budapesti Marriott szállodák csapata. A Budapest Marriott Hotel, a Millennium Court, Marriott Executive Apartments és a Courtyard by Marriott Budapest City Center proaktív értékesítéséért felelős Senior Account Managerként csatlakozott Németh Kamilla.
Augusztus 8-án csatlakozott a budapesti Marriott szállodák értékesítési csapatához Kisgyörgy Judit, Senior Group Sales Manageri pozícióban. Szintén Augusztus 8-tól Hajdu Péter a Courtyard by Marriott Budapest City Center proaktív értékesítéséért felelős Senior Sales Managere.
Senior Engineering Supervisor-ként erősíti a Budapest Marriott Hotel műszaki csapatát Milos Mirilo.

***

62 éves korában elhunyt Domján András séf mesterszakács.

{module 221}