Személyi hírek 2012.04.05.

GSZT szakújság

GSZT szakújságMegvált a Spirit Hotel értékesítési és marketing igazgatói posztjától Móricz Szilvia, aki a jövőben a hévízi NaturMed Hotel Carbona Senior Sales Managere-ként folytatja.
A Spirit Hotel új értékesítési vezetője Pap Krisztina.

{module 221}

A balatonfüredi Anna Grand Hotel és a közös irányítás alá tartozó Ipoly Residence – Executive Hotel Suites új igazgatója Gaál Miklós, az értékesítési vezető is új Dudás Karolina személyében.

***

Összeállt a Mirage Fashion Hotel vezető gárdája az igazgató Sárkány Péter, értékesítési igazgató Kemka Anna, értékesítési vezető Nanu Melanie, pénzügyi-gazdasági vezető Németh Beáta, HK vezető Paseczki Bernadett, front office manager Juhász László.

***

A Baross City Hotel eddigi igazgatója Ilyés Zsuzsanna további két szálloda irányítását is átvette. Ő lett a Mellow Mood Hotels csoporthoz tartozó Atrium Fashion hotel és a Buda Castle Fashion Hotel igazgatója is.
Változott az Atrium Fashion Hotel vezetői gárdája is. A jövőben az értékesítési vezető Urbán Bettina, a szobafoglalást Tompos Máté irányítja.

***

A Mellow Mood Hotels-hez tartozó Expo Congress Hotel-nek is új igazgatója van Nemes Róbert személyében.

***

A hosszú ideje elnök nélkül működő Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség március 27-én megválasztotta elnökének két éves időtartamra Krivács Andrást, a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ igazgatóját.A szövetség két alelnöke Ambrus György (MNGSZ Gyula és Környéke Régió elnöke), valamint Barabás Zoltán (MNGSZ Debrecen és Környéke Régió elnöke, a debreceni Barabás Étterem tulajdonosa).

***

Az airberlin új budapesti képviselője Sali Sándor, aki ezt megelőzően 14 évig dolgozott a Malévnél.

***

Elhunyt Földes József a budapesti Frankel Leó utcai Földes Józsi étterem tulajdonosa.

{module 221}