Személyi hírek 2012.06.05.

GSZT szakújság

GSZT szakújságA Best Western Hotel Hungaria banquet sales managere Fencsik Ferenc 39 év munkaviszony után nyugdíjba vonul. A szakmában ritka kivételnek számít, mivel ezt a 39 évet ebben a szállodában töltötte. Csupán érdekesség, hogy ezalatt hét igazgatóval dolgozott együtt.

Utódja Kristóf Kitti, aki a Tulip Inn Budapest Millennium szállodából érkezett.

{module 221}

A BEST WESTERN Pannonia Hotel értékesítési igazgatója, Várhalmi Péter a jövőben külföldön folytatja munkáját.

***

A Vista Utazási Iroda sikereit nagymértékben meghatározza/ta a repülőjegy értékesítés, amelynek 20 évig volt vezetője Tóth Attila, aki most megválik az irodától. Munkáját ezentúl Hirschler Erika veszi át.

***

Az Aviareps Magyarország eddigi vezetője Váradi János megválik a cégtől. Utódja a Vistától átigazolt Tóth Attila lesz.

***

Angelus Barbara – az ismert idegenforgalmi reklám és marketing szakember – tölti be a rövidesen nyíló budapesti Buddha Bar Hotel Klotild Palace PR és marketingigazgatói pozícióját.

***

Több mint két évtizedes tevékenység után május 31-én távozik az EL AL Izraeli Légitársaság magyarországi igazgatója, Papp Csaba. Papp Csaba az EL AL 1989-es budapesti járatnyitása óta dolgozott a képviseleten és több mint húsz éven át vezette azt. Utóda Váradi János, aki az AVIAREPS magyarországi ügyvezetői székéből érkezik és június 1-jén veszi át az EL AL magyarországi tevékenységének irányítását.

{module 221}