Személyi hírek 2012.06.20.

GSZT szakújság Személyi HírekMagyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki a Mellow Mood Group tulajdonosait

A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban Sameer Hamdan és Zuhair Awad, a Mellow Mood Group tulajdonosai a miniszterelnök előterjesztésére Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehettek át.

A két szakember munkásságát 2010-ben az „Év Turisztikai Befektetői” Díjjal is jutalmazták.

{module 221}

Bódis Gábor a BTDM eddigi marketing vezetője megvált posztjától, másfél évet töltött ebben a beosztásban.

***

Új értékesítési vezető irányít az Air France KLM Delta budapesti irodájában Gábor Erika személyében.

***

Cyril Jung-Allegret, a Mercure Budapest Korona igazgatója, az Accor Csoport belső mobilitási lehetőségeit sikeresen megragadva Afrikában folytatja karrierjét.

2012. május 31-től Horváth Gábor, a Mercure Budapest City Center igazgatója veszi át a Mercure Budapest Korona igazgatói feladatait.
Horváth Gábor szállodaigazgatói megbízatásán túl továbbra is a Mercure, illetve MGallery márkák magyarországi és szlovákiai Brand managere, valamint az Accor Magyarország / Szlovákia beszerzési feladatait is irányítja.

2012. június 1-jétől Márics József a Mercure Budapest City Center igazgatója. Márics József, aki több különböző márkájú Accor szállodában töltött be vezető pozíciót és az elmúlt években kétszer is elnyerte  az Accor Magyarország „Legjobb F & B Szakembere” elismerő címet, a Novotel Budapest Congress üzemeltetési igazgató pozíciójából érkezik a Mercure City Center szállodába.

Kovács Róbert, a Novotel Budapest Congress korábbi Senior Revenue Managere, majd 2011. július 1-jétől Rooms Division Managere veszi át jelenlegi munkaköre megtartása mellett a szálloda üzemeltetési igazgatói feladatait.

***

2012. június 1-től a Kempinski Hotel Corvinus Budapest csoport és rendezvényértékesítési részlegének vezetését Moór Katalin Groups & Events Sales Director látja el.

***

Elhunyt a magyar polgári repülés két kiemelkedő személyisége, Fazekas József és Tahy Tamás, akik pályafutásuk során, különböző beosztásokban több évtizedet töltöttek el a Malév szolgálatában.

Fazekas József és Tahy Tamás a maga szakterületén egyaránt kivételes szakmai képességű, kimagasló felkészültségű, a repülés iránt elkötelezett, köztiszteletben álló vezető volt, akik tevékenységükkel az 1970-es és 1980-as években jelentősen hozzájárultak a Malév nemzetközi tekintélyének és jó hírnevének megalapozásához.

{module 221}