Személyi hírek 2012.08.20.

GSZT szakújság

GSZT szakújságA TUI megnyitotta Győrben új irodáját, melynek vezetőjévé Gyopár Zsuzsannát nevezték ki.

Tekintettel arra, hogy az iroda a szlovákiai vendégek kiszolgálására is felkészült, ezért az iroda munkatársi körét a szlovákul kiválóan beszélő Bekeova Brigittával megerősítették.

{module 221}

Az egykori Hotel Pestet felújítása után Casati Budapest Hotel-re keresztelték, amelynek új vezetője Erdős Gábor.

***

A Royal Caribbean Cruises Ltd. bejelentette, hogy Michael Bayley lépett a távozó Dan Hanrahan helyébe és tölti be a Celebrity Cruises elnök-vezérigazgatói posztját.

Bayley, akinek közvetlenül Richard D. Fain, a Royal Caribbean Cruises Ltd. elnök-vezérigazgatója lesz a felettese, több mint 30 esztendeje dolgozik a Royal Caribbean Cruises-nál, legutóbbi minőségében az üzemeltetés ügyvezető alelnökként, ezt megelőzően pedig a társaság nemzetközi terjeszkedésért felelő Nemzetközi Kapcsolatok részlegének ügyvezető alelnöke volt.

A szakember komoly szerepet játszott abban, hogy a társaság erőteljes expanziós törekvései célt érjenek a feltörekvő, illetve mindig is sok vendéget ígérő nemzetközi piacokon – nyilatkozta Fain.

Bayley áthelyezésével Lisa Lutoff-Perlo foglalja el a Royal Caribbean International üzemeltetésért felelő részlegének alelnöki székét, aki Adam Goldstein, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója alá tartozik majd. Lutoff-Perlo 27 éve dolgozik a vállalatnál, számos pozíciót töltött be mind a Celebrity Cruises, mind a Royal Caribbean International flottánál. Legutóbb a Celebrity Cruises Szálloda részlegének rangidős alelnökeként tevékenykedett, és e minőségében egyebek között ő irányította a rendkívül sikeres Solstice osztályú óceánjárók bevezetését.

***

A szakmában jól ismert és közkedvelt Horváth Attila, a Danubius Hotels Group németországi képviselője csaknem 12 év után ősztől búcsút int a szállodavállalatnak, miközben továbbra is az idegenforgalomban kíván tevékenykedni és folytatja Magyarország idegenforgalmi értekeinek népszerűsítését és értékesítését Németországban.

A kiváló idegenforgalmi szakember pályafutását az IBUSZ-nál kezdte, ott szerezte sokrétű tapasztalatait a ki- és beutaztatás, irodavezetés, idegenvezetés területein. Több évtizedes külképviselői tevékenysége is az IBUSZ-hoz kötődik:1984 – 1988-ig az IBUSZ Stuttgart cégvezetője, 1988 – 1994-ig az IBUSZ Ausztria kereskedelmi ügyvezető igazgatója, 1995 – 1996-ig az IBUSZ Köln kereskedelmi ügyvezető igazgatója, 1996 – 2001-ig a Magyar Turizmus Rt. berlini nemzeti képviselet igazgatója, majd 2001 júliustól a Danubius Hotels Group Nürnberg- Iroda vezetője. Az iroda bezárását követően továbbra is a Danubius szállodalánc értékesítő-képviselője a Lieb Management und Beteligungs GmbH keretein belül. A Danubius Hotels Group vezetése és munkatársai köszöni a szakember több mint egy évtizedes lelkiismeretes munkáját.

***

A Fraser Residence Budapest apartmanhotel új értékesítési igazgatója Nyeste Gábor.

***

A GLOBALL Football Park & Sporthotel új értékesítési és marketingigazgatója Benczúr Máté.

{module 221}