Személyi hírek 2013.10.05.

GSZT szakújság

Szeptember 20-tól távozik a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sales & Marketing Representative pozíciójából Lukács Réka. Feladatait a szállodában kollégái veszik át.

GSZT szakújság

Nánai Balázs, a Park Inn by Radisson Budapest eddigi sales és marketingigazgatója távozik a cégtől. A szakember feladatait egyelőre Dobos Gergely igazgató veszi át.

***

A Gundel ház igazgatójaként tért vissza, a patinás városligeti étterembe Kozma Kálmán.

A szakember korábban 27 éven át erősítette már a Gundel csapatát, mégpedig 1983-tól 2010-ig. Legutóbb üzletigazgatóként ismerhették őt a szakmabeliek és a partnerek.

***

Szeptember végén hazatér Magyarországra Czánt Ildikó, aki, kisebb megszakításokkal három évtizeden át képviselte a magyar turizmust Németországban. Eleinte az IBUSZ színeiben, majd, a nemzeti turisztikai képviseletek megnyitását követően az MT Zrt. kötelékében.

A szakember az évezred elején kapott megbízást a frankfurti iroda vezetésére, majd egyúttal a németországi irodák (Berlin, Frankfurt, München) irányítására. Néhány évvel később – amikor az irodák felügyeletét átvette a berlini képviselet – Czánt Ildikó home office rendszerben működtette tovább a frankfurti tevékenységet.

Mostantól a frankfurti iroda munkáját is a berlini képviselet látja el, Mezősi Csilla vezetésével. Münchenben, Gyuricza Bernadett változatlan formában látja el feladatát a müncheni irodában.

***

Dankó Béla (FIDESZ) és Kőszegi Zoltán (FIDESZ) személyében új tagokkal erősödött az Országgyűlés Sport és turizmusbizottsága, Lengyel Szilvia pedig régi-új tagként csatlakozott a grémiumhoz.

***

Pámer Ferenctől Pillók Attila veszi át a Spoon Cafe & Lounge konyhájának irányítását.

Munkáját Szűcs Róbert és Pintér Károly segítik, mindketten a napi műveletekért felelősek.