Személyi hírek 2014.01.05.

GSZT szakújság

Közel 9 év munkaviszony után Durkó László közös megegyezéssel távozik a Thermal Hotel Visegrád értékesítési igazgatói pozíciójából.

2013. december 9-től Nánai Balázs tölti be az értékesítési igazgatói pozíciót a Thermal Hotel Visegrád ****superiorban.

GSZT szakújság

2013 decemberétől Rainer Gieringer veszi át Jan Thomsen-től a Hilton Budapest WestEnd szálloda vezetését. A szakember már több mint 20 éve tevékenykedik a hotelszakmában.

A Hilton Istanbul szállodából érkezett Budapestre, ahol két és fél évig dolgozott, mint hotel manager. Előtte több neves Hilton hotelben töltött be vezető pozíciót Törökországban, Németországban, Cipruson és Romániában. Rainer Gieringer nemzetközi tapasztalata és vezetői készsége biztosíték arra, hogy a Hilton Budapest WestEnd továbbra is magas színvonalon működjön. Kinevezésekor elmondta: örömére szolgál, hogy csatlakozhat a budapesti csapathoz és minden erővel azon lesz, hogy tovább növeljék a vendégek elégedettségét.

***

2014. január elsejével Tapodi Attila veszi át a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezetését Lukács Ferenctől.

A szálloda most kiadott közleménye szerint a szakember karrierje során több hazai és nemzetközi szállodacsoport – HungarHotels, Danubius, Intercontinental – budapesti szállodáiban dolgozott, bejárva a szakma több lépcsőfokát. A szálloda első embereként legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a számos hazai és nemzetközi díjjal elismert Carbona továbbra is élen járjon a színvonalas spa kultúra hazai meghonosításában és folytatódjon a komplex, egymásra épülő egészségszolgáltatások fejlesztése. Az új vezérigazgató terveiről kijelentette: a jövőben a gyógyítás mellett a megelőzést támogató újdonságoknak még nagyobb lesz a szerepük a szálloda fejlesztései között.

Dr. Lukács Ferenc 22 év vezérigazgatóság és a Carbonában eltöltött 40 év után vonul nyugdíjba. Vezetése alatt a szálloda kétszer is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, valamint kiérdemelte a gyógy- és wellness szállodák egyik legrangosabb díját, a Best European Spa Awardot. A szállodai szakember Hévíz díszpolgára és a Hévízi turizmusért díj tulajdonosa. 1999-ben a kormányfő Pro Turismo elismeréssel tüntette ki.