Új szakember a Spirit Hotel értékesítési és marketing csapatának élén

Új marketing és értékesítési igazgatót igazolt a sárvári Spirit Hotel: 2015-től a hazai és nemzetközi szállodaiparban is jártas Kovács Krisztina koordinálja a sales és marketing csapat munkáját.

 

Új igazgatóval erősít a sárvári Spirit Hotel: 2015-től a széleskörű szállodaipari tapasztalattal rendelkező Kovács Krisztina koordinálja az értékesítési és marketing feladatokat. A szakember pályafutása alatt MICE, azaz üzleti turisztikai és értékesítési jártasságra is szert tett. Az elmúlt években értékesítési és marketing igazgatóként kamatoztatta szaktudását, melynek során a komplex stratégiai tervezéstől az üzleti tervek kialakításán keresztül egészen az operatív irányításig terjedtek a feladatai.

Az ötcsillagos szálloda új értékesítési és marketing igazgatója kiemelt céljának tartja, hogy még tovább erősítse és fejlessze a szálloda marketing- és értékesítési csatornáit, bővítse nemzetközi kapcsolatrendszerét. „Nagyon örülök, hogy egy vezető hazai hotel összeszokott, profi csapatában dolgozhatok. Egyik fontos feladatomnak tartom, hogy még hatékonyabban használjuk a legmodernebb, XXI. századi kommunikációs lehetőségeket, így itthon és külföldön is minél több ember ismerhesse meg a Spirit Hotel különleges adottságait” – árulta el Kovács Krisztina.

Kovács Krisztina szaktudására több nyugat-magyarországi szállodában tett szert, melyet ausztriai tapasztalatokkal egészített ki. MICE tapasztalatát a Radisson Sas Birdland Resort & Spa-ban, értékesítői tapasztalatát a Hotel Caramellben és a Greenfield Hotel Golf & Spa-ban szerezte. A Spirit Hotel értékesítési és marketing igazgatói posztjára a Greenfield Hotel Golf & Spa értékesítési és marketing igazgatói pozíciójából érkezett.