Budapesten Megnyílt az Első Hampton by Hilton Szálloda

Hotel Hampton by Hilton Szálloda, Budapest

Budapesten újabb mérföldkővel gazdagodott a szállodaipar, hiszen szeptember 12-én hivatalosan megnyitotta kapuit a Hampton by Hilton Budapest City Centre, a Hampton by Hilton első magyarországi szállodája. A nagy eseményt egy sajtótájékoztató keretében jelentették be Budapesten.

Siklósi Anita, a szállodaigazgató, büszkén mesélte a részleteket a megnyitásról. A hatemeletes szálloda impozáns 219 szobával büszkélkedhet, és az idei év során átlagosan 65-70 százalékos kihasználtságra számítanak. Jelenleg a szálloda már most is rendkívül népszerű, hiszen 60 százalékos foglaltságot produkál.

Az ingatlan tulajdonosa a Long Bridge Dessewffy utca Kft., míg az üzemeltetést a világhírű Hilton vállalat végzi. A szálloda fejlesztésének költségei üzleti titoknak számítanak, így azokat nem hozták nyilvánosságra.

Budapest rendkívül vonzó célpont az itt tartózkodó külföldi és tengerentúli turisták számára. A Hampton by Hilton Budapest City Centre-be átlagosan 3 napra szoktak foglalni, és a vendégek között megtalálhatók az amerikai turisták többségével rendelkező egyéni utazók, valamint egyre növekszik a távol-keleti turisták aránya is.

A Hilton vállalat büszkén állítja, hogy 22 különböző szállodamárkával rendelkezik, közöttük az egyik legnépszerűbb a Hampton by Hilton, amely már több mint 2900 szállodával büszkélkedhet világszerte. A vállalat 123 országban és területen közel 7300 ingatlannal és több mint 1,1 millió szobával rendelkezik.

A Hampton by Hilton Budapest City Centre megnyitása újabb bizonyítéka annak, hogy Budapest egyre vonzóbb úti célpont a világ minden tájáról érkező látogatók számára, és a város a magas színvonalú szállodai szolgáltatásokban is bővelkedik.

fotó: Hilton

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .