Közép-Európában elsőként

Közép-Európában elsőkéntBudapesten nyitja meg első apartman-házát a szingapúri központú Frasers Hospitality. A Fraser Residence Budapest a vállalat első beruházása Európa keleti felében. A Fraser Residence Budapest ötvenegy gondosan kialakított modern stúdióval, valamint egy,- két- illetve három hálószobás penthouse lakosztályával várja a magyar fővárosba érkező üzleti utazókat és pihenni vágyókat egyaránt, a Pál utcai fiúk híres grundjával szemközt. Az apartman-ház kiváló, központi fekvésű helyen, a közelmúltban elkészült Corvin Sétány mögött kapott helyet, számos üzlet, étterem, pub és kávézó közvetlen közelében.

{module 221}

A menedzsment nem titkolt szándéka, hogy Magyarországon úttörője legyen az újfajta, a megszokott szállodai szolgáltatásoktól és szobatípusoktól merőben eltérő apartmanok népszerűsítésének. A szállodák és bérelt lakások előnyeit azok hátrányai nélkül önmagában egyesítő Fraser, a hotelekben megszokott szolgáltatások mellett a tökéletes kényelemnek, a formatervezett kiegészítőknek, a teljesen felszerelt konyhának és fürdőszobának, továbbá a tisztítási és mosási lehetőségnek köszönhetően, mindenki számára az otthont biztosítja az otthontól távol. 

A szobák alapfelszereltsége mellett olyan extra berendezési eszközök is rendelkezésre állnak, mint a mosogató- és mosógép, a sütő és a mikrohullámú sütő, a kenyérpirító vagy a vízforraló. A Residence további különlegessége, hogy alkalmazottai gondoskodnak a legapróbb részletekről is, legyen szó a növények gondozásáról, a díszhalak etetéséről, vagy a vendég kedvenc teájának beszerzéséről. A business apartman-ház mindezek mellett kontinentális reggelit kínáló reggelizőtermet, 15 személy befogadására alkalmas tárgyalóteremet, koktélpartira is használható teraszt és egyéb üzleti szolgáltatásokat is kínál.

A Fraser Budapest Residence megnyitásával 14-re nő a vállalat európai portfoliója. Londonban 9, Skóciában (Glasgow és Edinburgh) és Párizsban pedig 2-2 Fraser fogadja az otthon kényelmére vágyókat. A következő apartman-ház Isztanbulban nyílik majd áprilisban, a tervek szerint pedig még idén több mint 1,500 apartmannal bővül a Frasers Hospitality kínálata.

{module 221}