Rekordjelentkezések az MSZÉSZ 36-ik Közgyűlésére

iA Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége  a Buda Mercure Hotelben november 23-25 között megrendezésre kerülő 36-ik Közgyűlését minden jel szerint rekord számú résztvevői érdeklődés kíséri. 48 társult tag „mini Hoventát” varázsol kiállításával  a szálloda közösségi tereibe (többet csak a szálloda befogadóképességének korlátai miatt nem tudott felvenni Takács Ferenc, a MSZÉSZ Társult Tagok szekciójának vezetője), a Közgyűlés szemináriumi eseményeire pedig november 23-án délután a szállodás témára november 18-ig 155 jelentkezőt, a november 24-i délelőtti vendéglátás témára pedig 75 résztvevőt regisztráltak. A november 24-i plenáris ülésre és a gálavacsorára eddig 249 szakember jelentkezett – de november 23-ig még további jelentkezéseket valószínűsítenek a szervezők.

 

{module 221}

Vezetőséget választottak a MSZÉSZ régiói
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 7 országos régiójában újraválasztották a régió vezetőségét. Három régióban a korábbi régióvezetők kaptak változatlan bizalmat a tagságtól: a Budapest Régióban Kormány Balázs (Accor Hotels) 2012-2013-ban a régió vezetője, Horváth Gábor (Mercure Budapest City Center) pedig a helyettes régióvezető, az Északi Régióban Dr. Zsirai Sándor (Öko-Park Panzió Eger-Szarvaskő) vezeti a továbbiakban is a régió munkáját, új helyettese, Dr. Szepesi Richárd (Mesés Shiraz Hotel, Bambara Hotel) segítségével.

A Keleti Régióban Balázs Csaba (Lycium Hotel Debrecen igazgatója) őrizte meg a további két évre is régióvezetői pozícióját és új helyettessel, Varga Zsolttal, a berekfürdői Thermal Hotel Szivek igazgatójával irányítja a régió munkáját. Új-régi régióvezetője van a Balaton Régiónak: a küldöttek holtverseny után választották meg Baldauf Csabát, az alsópáhoki Kolping Family & Spa Resort igazgatóját régióvezetőnek, aki ezt a tisztséget már egy ciklussal ezelőtt betöltötte és helyettesnek az eddigi régióvezetőt, Szijártó Csabát, a balatonkenesei Marina Port Hotel igazgatóját valamint Joós Adélt, a Hunguest hévízi szállodái igazgatóját választották meg.

Új régióvezetője van a Nyugati Régiónak, Csere András, a City Partner Hotels Szieszta Sopron igazgatója, helyettese pedig az eddigi régióvezető, Horváth László a soproni Sopron Hotelből. Teljesen új régióvezetése lesz a Dél-Alföldi Régiónak: Vozár Márton, a békéscsabai Fiume Hotel igazgatója irányítja 2012-2013-ban a régió munkáját, Halmosi Zoltán (Duna Wellness Hotel Baja) segítségével. Hentz Róbert (Hegyvidék Üdülőszálloda-lánc) személyében pedig a Dél-Dunántúli Régió  választott új vezetőt, Danka András (Danubius Pécsi Szállodák) helyettesként változatlanul élvezi a tagság bizalmát.

Minden régió megválasztotta a „Régió Szállodását” 2011-ben
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének hét régiójában megválasztották az „Év Szállodását a Régióban” 2011-ben és ajánlásokat adtak a Választmánynak „Magyarország Év Szállodása 2011” címre. 
Az „Év Szállodása 2011-ben” az egyes régiókban: Budapest Régió: Géher Zoltán (Continental Zara Hotel Budapest); Észak Régió: Dr. Szepesi Richárd (Mesés Shiraz Hotel Egerszalók, Bambara Hotel Eger-Felsőtárkony); Keleti Régió: Dr. Hevessy Gábor (Aquaticum Thermal és Wellness Hotel Debrecen) – sorrendben a harmadik évben!; Nyugati Régió: Némethné Gara Ildikó (Sopron Hotel); Balatoni Régió: Boldizsár Zoltán (Service4You – Palace Hotel Hévíz, Echo Residence Hotel Tihany, Club Kehida Kehidakustány, Napfény Hotel Balatonlelle, Carmen Hotel Balatongyörök); Dél-Alföldi Régió: Kiss László (Csipke Hotel Kiskunhalas); Dél-Dunántúli Régió Kollár László (Puchner Élménybirtok Bikal)

Jelölések a Választmány számára Magyarország Év Szállodása 2011-ben” címre
A Magyar Szállodák és Éttermek 7 régiójában megtartott őszi régióértekezleteken a következő jelölteket ajánlották a Szövetség Választmánya figyelmébe: Géher Zoltán (Continental Zara Hotel), Csordás Imre (Accent Hotel Management), Dr. Szepesi Richárd (Mesés Shiraz Hotel, Bambara Hotel), Dr. Hevessy Gábor (Aquaticum Thermal és Wellness Hotel), Némethné Gara Ildikó (Sopron Hotel), Boldizsár Zoltán (Service4You Hotelmanagement), Kiss László (Csipke Hotel), Kollár László (Puchner Élménybirtok). A 8 jelölésből a Magyar Szállodák és Éttermek 18-fős Választmánya a november 24-i délelőtti ülésén választja meg azt a három jelöltet titkos szavazással, akik november 24-én délután a 36-ik Közgyűlés plenáris ülésén a küldötteknek bemutatkozhatnak s ezt követően a Közgyűlés titkos szavazással választja meg közülük „Magyarország Év Szállodását 2011-ben

{module 221}