Szarvasokra Néző Szobákkal Nyílt Hegyihotel Mátraházán

Azon szerencsések, akik munkájuk, vagy családjuk révén a korábbi Telekom üdülő kényelmét élvezhették már Mátraházán, minden bizonnyal szép emlékeket őriznek az impozáns és eddig kevesek előtt nyitva álló létesítményről. 
Azok, akik korábban csak messziről csodálhatták az épületet, szeptember 1-től akár vendégei is lehetnek annak, hiszen ekkor nyitott az a szuper hegyihotel, amely a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa legújabb turisztikai attrakciója.
A HSB vette át ugyanis az üdülőt, melyet háromcsillagos hotellé alakítva, 4 Évszak Hegyihotel néven nyitott meg.

A vadonatúj csúcsprogramozott hegyi üdülő nem csak azért nyújt top-élményt, mert 715 méter magasan a Mátra szívében található, hanem azért is, mert az ide szervezett események a hamisítatlan HSB magas minőséget képviselik. Mátraháza központjában található háromszintes épületben pazar környezetben várják a pihenni vágyókat, a csapatépítésre érkezőket, a családi összejöveteleket ünneplőket, a kis- és nagy gyermekes családokat, a baráti társaságokat, nyugdíjas klubokat, közösségeket, mindenkit, aki számára a minőségi aktív pihenés és kikapcsolódás fontos.

A szállóvendégek minden nap a saját szobájuk ablakából csodálhatják meg a mátrai erdő vadjait, a napnyugtával előmerészkedő őzeket, szarvasokat.
Említhetjük, hogy a szállodában villámgyors wifi és 130 féle tévécsatorna várja a pihenni vágyókat, a legnagyobb sikere azonban a szarvasbőgés idején, a szobák mellé járó szarvasnéző távcsőnek lesz. A természetfilmeket sugárzó csatornák helyett itt ugyanis elég lesz kinyitni az ablakot. Az igazi vadregényes sztori minden nap élő adásban, reklám nélkül, egész éjszaka megtekinthető a 4 Évszak Hegyihotelben. A HSB programjai, a Palóc Bistorant ízei a Hegyihotelt egy teljesen új kategóriába pozícionálja a turizmusban, hisz egyedülálló csomagajánlatokkal tud majd rendkívül kedvezményes kikapcsolódást nyújtani a Mátrába érkezőknek.

(O.T.)