2018-ban nyílik az ibis Styles Bucharest Erbas

2018-ban nyílik az ibis Styles Bucharest Erbas

Az Orbis Hotel Group gyors ütemben folytatja terjeszkedését a régióban. Egy új, Bukarestben található ibis Styles szállodára vonatkozó menedzsment szerződés aláírásával a Csoport tovább folytatja szállodahálózatának a bővítését helyi partnerével, a Constructii Erbasu S.A.-val.

„Az Orbis a vezető szállodacsoport Kelet-Európában és a vezető szerepre törekszünk Romániában is, ami az egyik legdinamikusabb piac a régióban. Románia hatalmas lehetőségeket kínál nemzetközi márkájú szállodák számára, olyan erős regionális támogatással, mint az Orbis, a fővárosban és a vidéki városokban egyaránt. Az ismert és népszerű, innovációt és új szállodai élményeket kínáló nemzetközi ibis Styles márka megérkezése Bukarestbe igazolja a romániai fejlesztési stratégiánk dinamizmusát” – nyilatkozta Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group Elnök-vezérigazgatója.

A teljes felújításon áteső meglévő épület a bukaresti üzleti negyed közelében található és 2018 közepén fog csatlakozni az ibis Styles márkához. A szálloda 96 szobát kínál, étteremmel, bárral és konferenciateremmel.

Az ibis Styles, az AccorHotels economy márkája egyedi designt és atmoszférát nyújt, barátságos fogadtatással és szolgáltatásokkal, ahol a vendégek feltöltődhetnek és kaphatnak egy kis helyi ízelítőt az adott városból. A kreativitás és humor a fő ismertetőjelei ezeknek a kényelmes designer szállodáknak, melyekből közel 400 található világszerte.

„Örömmel indítjuk el az első ibis Styles projektet Bukarestben az Orbis / AccorHotelsszel közösen, ami reméljük, hogy hatalmas siker lesz” – kommentálta Cristian Romeo Erbasu, a Constructii Erbasu S.A. vezérigazgatója.