#ibislovesmusic kampány a Sziget Fesztiválon

#ibislovesmusic kampány a Sziget Fesztiválon

Az ibis economy márkacsaládja a 2017-es Sziget Fesztivál egyik kiemelt partnere. A partneri kapcsolatot egy olyan közösségi média kampánnyal támogatták, melyben a résztvevők – a nyeremények mellett – megosztották zenei élményeiket a világgal.

Az ibis márkacsalád és a Sziget Fesztivál partneri kapcsolata keretében a Sziget Fesztiválon található Világzenei Nagyszínpad idén ibis márkák támogatásával jelent meg. A közös értékeken – Egyszerűség, Modernitás, Jólét – alapuló, azonban különböző szállodai élményt biztosító ibis, ibis Styles és ibis Budget márkák megjelentek a Világzenei Nagyszínpadon, a színpad közelében felállított pihenőrészen és a fesztivál hivatalos offline és online felületein is.

Az #ibislovesmusic közösségi média kampányt a helyszínen és a budapesti ibis szállodákban is népszerűsítették. A kampány keretében az ibis kiemelt nyereményeket, ingyenes európai ibis-hétvégéket sorsolt ki azok között, akik a Világzenei Nagyszínpad mellett felállított ibis-márkafal előtt készítettek egy selfie-t és publikusan feltöltötték #ibislovesmusic hashtaggel ellátva. A tökéletes partiérzést az ibis a helyszínen márkanagykövetekkel és vicces partikellékekkel támogatta.

„Az ibis márkacsalád #ibislovesmusic kampányával, illetve a Music Lives Here márkaüzenettel a célunk az Y-generáció megszólítása, az ibis ismertéségnek és az iránta való elkötelezettségnek a további növelése. A Sziget Fesztivállal évek óta kiváló együttműködésünk van és az idei partnerségünknek és a hivatalos látogatószámnak köszönhetően több mint 450 000 embert tudtuk elérni.” – nyilatkozta Popovits Éva, az AccorHotels regionális értékesítési és disztribúciós igazgatója.