Idén újra Budapest Winter Invitation

6. alkalommal szervezi megA Magyar Turizmus Zrt. 6. alkalommal szervezi meg a Budapest Winter Invitation téli forgalomélénkítő kampányt, amelynek célja Budapest mint vonzó turisztikai desztináció népszerűsítése, valamint a főváros utó- és előszezoni vendégforgalmának növelése. Az MT Zrt. a 2011. októberben induló 1 millió Euró médiaköltségvetésű, 2012. március végéig tartó akcióhoz várja csatlakozó partnerek jelentkezését.

{module 221}

A Magyar Turizmus Zrt. és a hozzá csatlakozó turisztikai szolgáltatók célja, egy olyan vonzó csomagajánlat kialakítása, mely Budapestet megkülönbözteti más európai ország, város csomagajánlataitól. Így a 2=3; 3=4 szállodai kedvezményajánlat mellett idén is ingyenes fürdőlátogatást (Széchenyi, Gellért, Rudas) biztosítunk a vendégek részére, mely addicionális szolgáltatás a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendett, és a 2010/2011 évi kampány sikerének kulcseleme volt.

Az ingyenes fürdőlátogatás mellett a csomag részeként jelenik meg a Budapest Kártya, mely a kampány üzenetéhez illeszkedve 2=3 (48h=72h) kedvezményt nyújt.

A BWI kampány tervezett legfőbb célpiacai: Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Skandinávia, Ausztria, illetve Szlovákia és Szerbia.

A marketingakció kiemelt együttműködő partnerei: a budapesti három-, négy- és  ötcsillagos szállodák, a Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Szállodaszövetség, a Budapest Airport Zrt., BTDM Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Budapest Gyógyfürdői Zrt.,. az Expedia és Hotels.com nemzetközi piacvezető utazási portál, és egyéb turisztikai szolgáltatók.

A közös kampány népszerűsítése érdekében a leghatékonyabb kommunikációs eszközöket alkalmazzák majd a szervezők. Ezek között, valamennyi résztvevő számára megjelenést biztosítanak a saját arculatú kampány többnyelvű honlapján (www.budapestwinter.com).

{module 221}