Köszöntő a Turizmus Világnapja alkalmából

Horváth Gergely MT Zrt.Kedves Kollégák!

Mindannyian büszkék lehetünk arra a széles körű szakmai összefogásra, amelynek keretében ma, a Turizmus Világnapján, az egész országban apró ajándékokkal, figyelmes gesztusokkal ünnepeljük az utazókat.

{module 221}

Szeptember 27-e azonban nemcsak a turisták, hanem a turizmusban dolgozók ünnepe is. Mivel munkánk egyik legnagyobb elismerése egy-egy elégedett arc, melynek eléréséhez sokszor egy mosoly is elég, arra biztatom Önöket, hogy ezzel az egyszerű „recepttel” kollégáikat is lepjék meg! Mi, akik minden nap azért dolgozunk, hogy belföldi és külföldi vendégeink minél jobban érezzék magukat, megérdemeljük az elismerést és a figyelmességet éppen azért, hogy mindezt továbbadhassuk a vendégeinknek.

Legyünk büszkék mindannyian arra, hogy egy olyan szakmát választottunk, amelyben nap mint nap együtt tehetünk azért, hogy minél többen megismerjék Magyarország szépséges tájait, és színvonalas élményeket kínálva örökre bevéshetjük magunkat az utazók „emlékkönyvébe”.  Mindezekért megéri nekünk, turizmusban dolgozóknak is mosolyt adnunk, és nem csak a Turizmus Világnapján…

Engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjem mindenkinek a turizmus területén végzett fáradhatatlan munkáját!

Horváth Gergely
vezérigazgató
Magyar Turizmus Zrt.

{module 221}