Levél a Turisztikai Managerek Szövetségtől

Kedves Kollégák!

Engedjék meg, hogy pár sorban bemutassam a Turisztikai Managerek Szövetségének alapvető céljait és létrejöttének, működésének alapelveit. Ezt a szervezetet azért hoztuk létre, hogy összegyűjtsük a fiatal, 45 év alatti ambiciózus szakembereket, fontos networking lehetőséget biztosítsunk számukra, képviseljük érdekeiket és a legmagasabb szintű tudásbázist nyújtsuk részükre a fejlődéshez.

{module 221}

Fontosnak tartjuk a humánerőforrás  értékét, az utánpótlás kérdését, melyet tudatosan menedzselt karrierépítési programok létrehozásával és meghatározó vállalatok bevonásával kívánunk megvalósítani, kiugrási és fejlődési lehetőséget biztosítva a tehetséges fiatalok részére.  A szövetség egyfajta tudásközpontként kívánjuk működtetni és klub jelleggel funkcionálna, benne az elképzeléseink szerint 200-250 kvalifikált szakemberrel. A tagságot ajánlások alapján bővítjük, és nem a mennyiség, hanem a minőség elvei alapján, hogy valóban meghatározó, komoly súllyal rendelkező szakmai műhelyként tudjunk működni.  

Ehhez keressük azokat a fiatal vezető pozícióban lévő, képzett szakembereket, akikben megvan a szakma iránti szeretet és alázat, és tenni akarás hazánk turizmusáért, áldozva erre időt és munkát szabadidejükből. Elsődleges szándékunk, hogy aktívan részt vegyünk Magyarország turizmusának innovatív alakításában és gyors fejlődésének elősegítésében.  Együtt, Veled, Érted a jövő  turizmusáért!  

Ez hitvallásunk legtömörebb megfogalmazása és a szervezet megalakításának fő mozgatórugója. Bővebb információért keresse fel web oldalunkat – http://www.tmsz.eu/ vagy hallgassa meg prezentációnkat, ahol részletesebben tájékozódhat a Turisztikai Managerek Szövetségéről!  

Polgár Tibor
a Turisztikai Managerek Szövetségének elnöke
a Balatontourist Zrt. vezérigazgatója

{module 221}