Pucér hotel

BirmignhamNudistastrandon pucérkodni már szinte ciki, aki 2011-ben menő nudizó szeretne lenni, az pucérhotelt választ magának. Ilyen az észak-angliai Birmingham peremén lévő szálloda, amelyhez természetesen fürdő, étterem és wellnessközpont is tartozik, és bármilyen szokatlan a helyszín.

{module 221}

Tom Higgins a szálloda igazgatója bízik az új stílusú szálloda sikerében. Szerinte azért zseniális ötlet ez, mert Angliában amúgy is mindig rossz az idő, így fedett hely kell ahhoz, hogy gond nélkül pucérkodhassanak az arra vágyók. Semmi értelme nem lenne Birminghamben a jó időre várni; ezért is emelt tetőt álmai naturista központja fölé. A szokatlan ötlet nem tűnik rossznak: a hotel már visszatérő vendégekkel is büszkélkedhet: jönnek egyedül, jönnek párban és csoportosan is. A szállóban egyébként egészséges ételeket szolgálnak fel, alkohol nincs az itallapon, de egyébként nem sokban különbözik egy átlagos hoteltől. A programok tekintetében azonban még nem teljes körű az ellátás, pucér röplabdát és egyéb meztelen sporteseményt senki ne keressen.

A látogatók életkora viszont megoszlik. A legfiatalabbak a harmincasok, felső korhatár szinte nincs. Higgins szerint a tizen-huszonévesek azért nem vállalják a meztelenséget, mert még nincsenek úgy kibékülve a saját testükkel, mint az idősebbek. Utóbbiak már tudják, hogy egy két hurka vagy egy kis narancsbőr semmit nem ront a fenséges élményen, hiszen alapvetően  az emberek vágynak arra a szabadságra, amit szerinte csak meztelenkedés közben lehet megélni.

{module 221}