TMSZ Turizmus Nap – játékos tudáspróba csak szakmabelieknek!

Budapest rejtett értékeinek közös felfedezésre hívja a szakmát a Turisztikai Managerek Szövetsége május 19-én, szombaton. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott esemény célja, az ismeretszerzés, a kötetlen formában való eszmecsere lehetősége, és természetesen a szórakozás.

 

{module 221}

Értékes nyeremények várnak azon 4-8 fős céges vagy egyénileg szerveződő csoportokra, akik részt vesznek a jó hangulatú programon, ami egy fergeteges bulival zárul. A Turizmus Napon játékos formában vizsgázhat a szakma! – mondja Takács Péter az esemény ötletgazdája, a TMSZ utazási irodai tagozatának vezetője.

Vajon ismerjük-e eléggé fővárosunkat, amely országunk legfőbb vonzerejét jelenti, és amelyet naponta képviselünk a turisták felé? Nem mellesleg, legtöbbünk itt is él és dolgozik. Azt hiszem joggal várható el tőlünk, szakmabeliektől, hogy Budapest kevésbé ismert arcáról is tudomásunk legyen.
Az eseménnyel a kiutazással foglalkozó szakembereket is szeretnénk megszólítani, de meghívást kapnak a turisztikai közép- és felsőoktatásban tanuló diákok is! – fejezi be ismertetőjét Takács Péter.

A részletes programról, a jelentkezés feltételiről ezen a linken http://tmsz.eu/category/hirek/ tájékozódhatnak az érdeklődők.

{module 221}