Az üzleti turizmus legjobbjai

Az üzleti turizmus legjobbjaiMagyarország egyetlen üzleti utazóknak szóló magazinja, a Business Traveller Hungary idén első alkalommal osztotta ki a Business Excellence-díjat, amely a szervezők reményei szerint az elkövetkezendő években az üzleti utazás területén tevékenykedő szolgáltatók teljesítményének elismert fokmérőjéül szolgál majd.

{module 221}

A díj azzal a céllal jött létre, hogy a legkritikusabb és leginkább elfogulatlan közönség, azaz maguk az üzleti utazók dönthessék el, mely szolgáltatóval voltak a legelégedettebbek, melyik teljesített az elvárható legmagasabb színvonalon az adott évben. Ennek megfelelően a Business Traveller Hungary olvasói közel három héten keresztül szavazhattak az általuk legjobbnak tartott jelöltekre, kiknek listáját szakmai zsűri állította össze nyolc különböző kategóriában. Az online szavazólapon kategóriánként három jelöltre lehetett szavazni, de lehetőség volt saját jelöltre is voksolni.

Az ünnepélyes fogadáson, amelyre a Budapest konferencia- és rendezvényhajón került sor, a díjat alapító Turizmus Kft. nevében, Kelecsényi Ágnes marketingigazgató adta át a díjakat.

A Business Excellence 2011 kategóriái és díjazottjai:

Budapesti business hotel: Courtyard by Marriott
Budapesti konferencia hotel: Danubius Health Spa Resort Helia
Vidéki business hotel: Airport Hotel Budapest
Vidéki konferencia hotel: Velence Resort&Spa
Corporate / üzleti utaztató: American Express
Légitársaság: Qatar Airways
Autókölcsönző: Hertz Magyarország
Új turisztikai szereplő: BUD Skycourt

{module 221}