Marha nagyot szól a 8. Pannónia Fesztivál

8. Pannónia Fesztivál

Ha pünkösd, akkor Pannónia Fesztivál, ha Pannónia Fesztivál, akkor pedig óriási buli a Biffy Clyro (SCO), a The Offspring (USA), DJ Fresh (UK) és még marha sok hazai banda részvételével. És hogy milyen pofát kap idén a fesztivál? Most kiderül.

8. Pannónia Fesztivál

A hagyományosan pünkösdkor, Szántódpusztán megrendezésre kerülő PAFE nemcsak új arcokat, hanem új arculatot is kap 2014-ben. A most bemutatásra kerülő design nem szűkölködik apró marhaságokban, mégis komoly koncepció húzódik mögötte.

A megjelenések középpontjában egy klasszikus magyar szürkemarha áll, mint ahogy a PAFE zenei felhozatalának gerincét is a jól ismert hazai fesztiválzenekarok adják. A sokszínűség és az újszerű megoldások azonban mindig is a fesztivál legfontosabb céljai közt szerepeltek – ezt kifejezendő születtek az egymástól homlokegyenest eltérő, a kor igényei szerint pimpelt állatok. Persze a szervezők idén is azt szeretnék, hogy a PAFE látogatói egy hatalmas, kötetlen bulival indítsák a fesztiválszezont, ezért az új PAFE-vonalba bőven belefér egy kis marhulás is.

A zenei felhozatallal azonban egyáltalán nem vicceltek! A Biffy Clyro (SCO), a The Offspring (USA), DJ Fresh és Messy MC (UK) mellett a Dub Pistols (UK) és a Freestylers (UK) is színpadra lép. De ne feledkezzünk meg a hazaiakról se! Quimby, Punnany Massif, 30Y, Belga, Brains, Hősök, Depresszió… és még csak a sor elején tartunk.

Senki ne hagyja ki a 8. PAFE-t, mert STEAK lesz!