Urbitális Majális

innovatív kulturális és társadalomépítő fesztiválRendhagyó módon, már április 21-én kezdetét veszi az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő innovatív kulturális és társadalomépítő fesztivál, az URBITÁLIS Majális, mely mostantól másfél hónapon át kínál különböző kulturális happeningeket, szakmai fórumokat, sporteseményeket és a nagyvárosi léthez illeszkedő közösségi programokat szerte Budapesten.

{module 221}

A fesztivált 2008-ban rendezték meg először, mely egy olyan öngerjesztő civil mozgalommá nőtte ki magát, melyben a város egy igazán új, divatos arcát mutatja meg, s melyre az évek alatt több mint 70ezren voltak kíváncsiak!

A fesztivál szervezői – ahogy eddig is -, most is egy központi vezértéma köré fűzik fel a programokat; a választott idei tematika pedig mi más is lehetne, mint az EU soros elnökség, amely kiváló lehetőséget teremt hazánk, s azon belül is elsősorban Budapest egyediségének, ezerarcúságának, európaiságának bemutatására.

Most egész Európa Budapestre figyel, ezért is találó az esemény szlogenje: Budapest most mutasd meg!

A sokszínű programkavalkád ebben az évben április 21-én, a Király utcában veszi kezdetét, ahol a Suppré-Neopaint kreatív műhely és a Királyutca- Designutca összefogásában Budapest leglátványosabb és legnagyobb tűzfalfestménye kerül felavatásra.

{module 221}