AMTS 2019 – a legkisebbeknek is!

Az AMTS a legfiatalabbakra is gondol! Ahogyan minden évben, a rendezvény ideje alatt számos érdekes program várja a gyermekeket, melyeken a szórakozás mellett még tanulhatnak is.

AMTS ROBOTICS – LEGO ROBOTVERSENY AZ AMTS-EN!

Az AMTS Robotics verseny célja, hogy az informatika, programozás, reáltudományok iránt fokozottan érdeklődő diákok számára lehetőséget biztosítson tudásuk, kreativitásuk összemérésére. Az idei évben először két robotverseny is lesz a kiállítás ideje alatt, melynek lebonyolítását az ARDE Hungary Kft. és a RoboLabor vállalta el.

KLEOPATRA „OKOS” KISAUTÓ INTERAKTÍV PARK

„Okos” autóval, játékosan a KRESZ-ről: a Kleopatra Technoliogies elektromos kisautóival nem csak az előre felépített pályán gurulhatnak végig a gyermekek, de interaktív szoftverének köszönhetően kvízkérdésekkel ismerkedhetnek meg a KRESZ, valamint a biztonságos közlekedés szabályaival.

IFJÚ MÉRNÖKÖK JÁTSZÓTERE: LEGO ROBOTBEMUTATÓ

A FLL (F.I.R.S.T. LEGO League) és a WRO (Word Robot Olimpiad) versenyeken előre megadott feladatokra kell a csapatoknak robotokat tervezni és programozni. Élménybeszámoló és számos, a versenyre épített robot bemutatója a versenyprogramokkal együtt!

CSALÁDI KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI ÉLMÉNYPROGRAMOK

A „G” pavilonban, több száz négyzetméteres élménypark várja a gyermekeket, ahol a Generali jóvoltából a legkisebbek is játszva ismerkedhetnek meg a KRESZ, valamint a biztonságos közlekedés szabályaival. Az élménypark állomásait teljesítő gyermekek ajándékot is kapnak!
 

MINI KRESZ-PARK

Jelzőlámpa és közlekedési táblák megismerése játékosan, előre megépített biciklipályán.

GOKARTOS ÜGYESSÉGI PÁLYA

Tedd próbára magad az akadálypályán, lábbal hajtható gokarttal!

TÓBIÁS ÉS BALAMBÉR FOGLALKOZÁSOK

Kifestők, színezők, memóriajátékok és KRESZ-tesztek animátorral

„RÉSZEGSZEMÜVEGES” ÜGYESSÉGI FELADATOK

Sosincs elég korán megtanulni: soha ne vezess ittasan! A szemüveg bemutatja, hogyan torzulnak a reflexek alkoholos befolyásoltság alatt.

JÓFOGÁS GYERMEKSAROK

Míg a szülök fújnak egyet a kényelmes fotelekben, egy jó ajándék tea mellett, a gyerkőcök a Jófogás gyereksarok autós játékait, rajzversenyét, arcfestését élvezhetik egy karnyújtásra tőlük! Újdonság lesz a Használtautó.hu GreenBox, ahol a gyermekek kiválaszhatnak egy autós hátteret, fotózkodhatnak és ki is nyomtatjuk az elkészült képeket!

DRIFTELJ KICSIBEN!

RcDrift! Vagány sport autók kicsi másai amit távirányíthatsz, Valódi versenytechnika kicsiben, kőkemény Drift élmény akár a szobádban. Gyere! Próbáld ki az AMTS-en!

E-MOBI GYERMEKSAROK

Elektromobilitási történeti kiállítás és szórakoztató játékok, könnyű elektromos járművek kipróbálása, arcfestés, lufifestés és rajzverseny várja a kisebbeket.

GENERALI AUTÓSZIMULÁTOROK

Tedd próbára a vezetési tudásod a Generali standján, ahol három komoly autószimulátor is várja a játszani vágyó kicsiket és nagyobbakat egyaránt!

Ne feledd, az AMTS nem csak egy látványos és hatalmas show, hanem remek családi program is. Március 22-24. között vár a Hungexpo, családi belépőddel pedig akár egy autót is nyerhetsz!

(AMTS)