Horvátország szakértője

A 2001-ben alapított Adriagate.com online utazási iroda, az elmúlt években Horvátország egyik legnagyobb turisztikai vállalkozásává nőtte ki magát, melynek székhelye Splitben található. A ‘Horvátország szakértőjeként befutott iroda’ mára nemzetközi hírnevet szerzett, nem véletlenül.

 

{module 221}

Egyediségük, sikerük garanciája -10 éves tapasztalatuk, a magánszállások alapos ismerete, a Vodicében és Rogoznicában működő saját fiókirodáik valamint az adott turisztikai régiókban működő képviselőik szakmai tapasztalata, a kínálat kiváló ár-érték arány ismerete.

Magyarországon most azért nyit szállásközvetítői fiókirodát az anyacég, mert az elmúlt évek tapasztalatai alapján igen nagy igény mutatkozik a magyar nyelvű információadásra és a személyes foglalásra s Horvátország népszerűsége töretlen a magyar közönség körében.

Az iroda a leginkább kedvelt tengerparti apartmanok mellett idén új, különleges élmény-elemekkel is csábítja a magyar közönséget. A romantikus luxusvilláktól kezdve a teljes partszakasz mentén lévő világító tornyokban található apartmanokig több kuriózum is található a kínálatban. Ezen kívül foglalkoznak hajós körutazások, tengeri túrák, falusi és aktív turizmus értékesítéssel is.

Internetes ügyfélszolgálatuk nem csak hétköznapokon, hanem ünnepnapokon és hétvégenként is elérhető.

A cég vendégeinek nem számol fel foglalási díjat, fizetni csak a megérkezéskor szükséges és a piacon egyedülálló módon pénz visszafizetési garanciát kínál.

A fiókiroda magyarországi nyitása alkalmából foglalási akcióval kedveskedik vendégeinek, amely április 30-ig tart.

{module 221}