Korfura is repül a Ryanair a nyári szezonban

Korfura is repül a Ryanair a nyári szezonban

A Ryanair bejelentette új Budapest-Korfu járatát, ahol új légibázist is nyitott. Az új járat 2016. április 28-tól közlekedik, hetente egy alkalommal, a Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendje részeként.

Korfura is repül a Ryanair a nyári szezonban

A Ryanair új korfui járatának bejelentését azzal ünnepli, hogy 19,99 eurótól kezdődő áron kínál ülőhelyeket novemberi és decemberi utazási időpontokra. Ezek az akciós árú jegyek holnap (2015. okt. 15. csütörtök) éjfélig kaphatók.

A Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendjét a következő adatok jellemzik:

  • 2 Budapesten állomásoztatott repülőgép
  • 4 új útvonal: Korfu, Koppenhága, Malaga, és Málta
  • Plusz járatok Dublinba (heti 7 helyett heti 9)
  • Összesen 18 desztináció
  • Hetente 97 járat
  • 1,7 millió utas évente
  • 1 300 lokális munkahely

A magyar és külföldi utasok 2016 nyarán 18 alacsony árú útvonal közül válogathatnak Budapest viszonylatában, és továbbfejlesztett szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mivel a Ryanair folytatja a “Mindig javulunk” programot, amelynek keretében új bázisokat, új személyre szabott honlapot, új appot, új kabinbelsőket, új személyzeti egyenruhát, és még jobb fedélzeti ellátást kínál.

A Ryanair részéről Robin Kiely elmondta:

“A Ryanair örömmel jelenti be újabb nyári útvonalát, a Budapest-Korfu járatot, amely 2016. áprilisától közlekedik heti rendszerességgel, a 2016-os budapesti nyári menetendünk keretében.”

Utasaink számíthatnak rá, hogy a „Mindig javulunk” programunk keretében a következő hónapokban további fejlesztéseinket élvezhetik, beleértve az újító jellegű, személyre szabható honlapunkat olyan izgalmas új digitális elemekkel, mint például a ‘hold the fare’ [„jegyár tartás”], utasaink beszámolóit különböző desztinációkról, a még jobb fedélzeti ellátást, az új személyzeti egyenruhát, és a megújult kabinbelsőket egyaránt, illetve további újdonságokat, hiszen továbbra is jóval többet kínálunk, mint pusztán a legalacsonyabb jegyárakat.

Megünneplendő új Budapest-Korfu járatunk elindítását, 100 000 akciós, 19,99 eurós kezdő ártól kapható jegyet kínálunk teljes európai hálózatunkban, amelyek október 15. csütörtök éjfélig foglalhatók. Mivel ezeket a döbbenetesen olcsó jegyeket gyorsan el fogják kapkodni, azt javaslom minden utasunknak, mielőbb látogassanak el honlapunkra, a www.ryanair.com-ra, nehogy kihagyják ezt a lehetőséget.”