Új légitársaság a Brazil égbolton

Itapemirim ITA Transportes Aéreos légitársaság

Az Itapemirim Group május végétől megkezdte a repülőjegyek értékesítését a ITA Transportes Aéreos légitársaság járataira. Tájékoztatta a sajtót Sárdi Rezső a Havas Creative magyarországi képviselője egy új brazil légitársaság beindulásáról.

A társaság elnőke Sidnei Piva hangsúlyozta, hogy nem kívánnak beszállni a kiemelkedően alacsony árakkal közlekedő légitársaságok versenyébe, inkább arra helyezik a hangsúlyt, hogy az utasok több kényelmi szolgáltatáshoz jussanak megfizethető jegyárak mellett. Ilyen például az emelt szintű fedélzeti szolgáltatás, nagyobb hely az ülések között és ingyenes csomagfeladás 23 kg-ig.

Az új szállító öt A320-as repülőgéppel kezdi meg működését az alábbi városokat érintve: Belo Horizonte-Confins (MG), Brasilia (DF), Rio de Janeiro-Galeao (RJ), São Paulo-Guarulhos (SP), Curitiba (PR), Porto Alegre (RS), Porto Seguro (BA) és Salvador (BA).

Az első kereskedelmi járat június 30-án indul Sao Paulo-ból (Guarulhos) Brazilia Városba.

Augusztus 1-től további desztinációkra is repülnek, mint: Recife (PE), Maceió (AL), Fortaleza (CE), Florianópolis (SC), Vitória (ES) és Natal (RN).

Ez év végéig összesen 20 repülőgép beindítását tervezik. 2022 júniusáig összesen 50 géppel 35 brazíliai célállomásra fog repülni az ITA. Flottája kizárólag A320 és 319-es géptípusból fog állni, így a karbantartás és az üzemeltetés minőségi módon kivitelezhető. A társaság 173 útvonalra kért kereskedelmi jogokat a brazil hatóságoktól, így komoly konkurenciát jelenthet a legnagyobb brazil légitársaságoknak, mint a TAM, GOL és LATAM.

A rendszeres utazók beléphetnek a hűségprogramba, az „ITA CLUBE”-ba amely exkluzív előnyökkel jutalmazza tagjait.

A Grupo Itapemirim Brazilia legnagyobb busz vállalatának a tulajdonosa így az ITA-val repülő utasok számára kedvező lehetőségeket kínál kombinált repülős és buszos utakra.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .