Új útvonalat indít Izraelbe a RyanAir a téli menetrendben

Új útvonalat indít Izraelbe a RyanAir a téli menetrendben

A Ryanair bejelentette, hogy a téli menetrendi időszakban új útvonalat indít Budapestről Eilat Ovdába (Izrael), 2015 novemberétől kezdődően, heti két járattal.

Új útvonalat indít Izraelbe a RyanAir a téli menetrendben

A Ryanair az új Budapest – Eilat Ovda útvonal elindítását igen kedvező, 9299 Ft-tól kezdődő árakon kínált novemberi és decemberi repülőjegyek értékesítésre bocsátásával ünnepli, melyek holnaptól (2015. július 8. szerdától) péntek (2015. július 10.) éjfélig foglalhatók a Ryanair.com honlapon.

Audrey Legaigneur, a Ryanair helyettes értékesítési és marketing vezetője Budapesten elmondta:

„A Ryanair örömmel jelenti be, hogy a téli menetrendi időszakban, novembertől heti két járatot indít Budapest és Eilat Ovda (Izrael) között, melyre a jegyek a holnapi naptól kaphatóak a www.ryanair.com honlapon.

A magyar ügyfelek már eddig is előszeretettel választották a Ryanair-t alacsony árai, a piacvezető ügyfél-kiszolgálás és a kiváló járathálózata okán. Most azonban, tovább fejlesztett honlapunk és alkalmazásunk révén még korábban lefoglalhatják a repülőjegyeiket mobil beszállókártyákkal, díjmentesen szállítható második kisméretű kézipoggyásszal, ülőhelykiosztással, az új „Family Extra” és „Business Plus” szolgáltatásokkal és a személyes elektronikai berendezéseknek a teljes repülőút során történő engedélyezett használatával – hiszen a Ryanair a legalacsonyabb viteldíjaknál sokkal többet nyújt.

Az új Budapest – Eilat Ovda útvonal elindítását azzal ünnepeljük, hogy kedvezményes ülőhelyeket teszünk elérhetővé 9299 Ft-tól kezdődő árakon, novemberi és decemberi utazási időpontokra, melyek holnaptól (2015. július 8. szerdától) péntek (2015. július 10.) éjfélig foglalhatók a Ryanair.com honlapon. Az utasok várhatóan nagyon gyorsan el fogják kapkodni ezeket a hihetetlenül olcsó jegyeket, ezért ügyfeleinknek azt ajánljuk, hogy látogassanak el a www.ryanair.com honlapra, nehogy lemaradjanak.”