Az Accor új életmód-hűségprogramja az ALL a Paris Saint-Germain Labdarúgó Klub kiemelt partnere és mezszponzora lesz

Az Accor és a Paris Saint-Germain bejelentette, hogy egy globális, többéves partneri megállapodást írtak alá. Az ALL (Accor Live Limitless), az Accor új életmód-hűségprogramja a Klub kiemelt partnere és mezszponzora lesz a 2019/2020-as szezontól. A partnerség egy a szállodaipar globális úttörőjét hozza össze a világ leggyorsabban növekvő labdarúgó klubjával; Az Accor 265 millió vendége a klubot online követő 395 millió rajongójával találkozik.
Ezzel a partnerséggel mindkét márka innovatív kezdeményezésekkel célozhatja meg a sportrajongókat világszerte.

A Paris Saint-Germain kirobbanó népszerűsége, egyedi életmód-hozzáállása és világhírű szurkolókat és partnereket is inspiráló tudása tökéletesen kombinálható az Accor új hűségprogramjával, mely „egyszer az életben” típusú élményeket ajánl az ALL jelenlegi és jövendőbeli tagjainak.
Az ALL olyan hűségélményt ajánl, melynek része számos integrált jutalom, szolgáltatás és élmény, az Accor teljes portfolióján keresztül, melynek része 4800 szálloda világszerte és olyan különleges globális márkák, mint a Raffles, Fairmont, Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure és Ibis.

(Accor PR)