Új úton a segway

Magyarország hegyi segway túrái már várják a Mátrába látogatókatMagyarország első és egyetlen hegyi segway túrái már várják a Mátrába látogatókat. A hegyen több mint 600 kilométer hosszú útvonal adott az új sportághoz. A természetbarát segwayjezés kiváló program lehet baráti társaságoknak, tréningekhez, kisgyermekes családoknak és a vadromantikát kedvelő szerelmespároknak.

A Mátra Segway kínálatában élmény-, vadon- és családi túrák szerepelnek, ezek igény szerint extrákkal is bővíthetők, többek között GPS-es kincskereséssel vagy a segway túra „romantik” változatával. A családbarát programoknak köszönhetően pedig nem kell lemondani arról, hogy a szülők és a gyerekek együtt töltsék a szabadidejüket. A segway túrákon lehetőség van arra, hogy a szülők a high-tech gépek segítségével biztonságos gyerek-utánfutókkal vigyék a kicsiket.

A segway-járgányok akkumulátorral működnek, így zaj és szén-dioxid-kibocsátás nélkül használhatók az erdőben. A segwayezéshez semmilyen jogosítványra nincs szükség.
A segway off-road túrák különlegessége, hogy a síelés élménye évszaktól függetlenül elérhető, ezt a high-tech járgány, a jól kiépített, sok esetben aszfaltozott erdei utak, illetve a fák közötti száraz síelés kombinációja garantálja. A két sport, a síelés és a segwayjezés mozgástechnikája nagyon hasonló.

A segwayjel megvalósul az ügyesség, az ész, az erőnlét és a teljesítmény játéka a gyönyörű földrajzi környezetben.