Paloznaki Jazzpiknik 2021

  ← All Categories


  Immáron kilencedik alkalommal rendezték meg 2021. július 29. és 31. között Paloznakon a Jazzpikniket. A Balaton-felvidéken a dzsessz, a funk és a soul sztárjainak koncertje mellett gasztro-élmények várták a jazz szerelmeseit. A rendezvény egy kis tájház-udvari dzsemboriból nőtte ki magát egy 3 napos fesztivállá, 4 színpadon, 40 koncerttel.

  A hétvégi buli alapötletete a jó borok és a jó zene kapcsolat. Olyan színvonalas rendezvény létrehozása volt, amely a nagy zenei fesztiválok mellett kínál egy alternatívát a Balatonon. A legjobb hazai és nemzetközi előadók zenei élménye mellett fontos a minőségi gasztronómia, a környékbeli termelők megjelenése, odafigyelve a fenntarthatóságra.

  A Balaton közvetlen közelében, a paloznaki szőlőhegyen egy igazi piknikre lehet számítani. Paloznak Balatonfüred közelében található, mely ilyenkor a jazz balatoni fővárosa lesz. A falu mellett található nagyszínpad körül napközben a nagyközönség plédeken napozva, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt hallgathatják a hazai és nemzetközi jazz, funk és soul nagyágyúit.

  Paloznaki Jazzpiknik 2021

  2022 augusztus 4 -6.
  Balaton, Paloznak

  Jazzpiknik honlap

  89 views