Péter Bence Pianosphere Tour 2024 MVM Dome

  ← All Categories


  Lenyűgöző zongorahangzás tér vissza az MVM Dome-ba

  A tavalyi teltházas aréna koncert után ismét Budapestre látogat a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence. 2024. december 7-én az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget lenyűgöző tehetségével a „Pianosphere Tour” keretében.

  A BRICS Entertainment, az Art & Culture és a Koncertpromo közös szervezésében megvalósuló koncerten Péter Bence sajátos hangzásvilágával varázsolja el a hallgatókat. A klasszikus elemekkel fűszerezett pop- és rockdalok átdolgozásai, valamint a műfaji határokat feszegető saját szerzeményei garantáltan felejthetetlen zenei élményt nyújtanak.

  Péter Bence nem csupán virtuóz zongorista, de lenyűgöző showman is. Gyakran használja a zongora teljes testét a különböző hangok és ritmusok megszólaltatására, technikai eszközökkel pedig egy egész zenekar hangzását kelti életre. Ez a páratlan zenei élmény már több mint 40 ország közönségét varázsolta el, és olyan ikonikus helyszíneken lépett fel, mint a sydney-i Operaház, a dubaji Opera, a bécsi Stadthalle vagy a párizsi Salle Pleyel.

  A „Pianosphere” című album, melyről a turné a nevét kapta, 2024-ben jelent meg, és már most óriási sikert aratott. A turné Ausztráliában és Nyugat-Európában is hatalmas érdeklődés kísérte, a prágai O2 Aréna és a dubaji Coca Cola Aréna után pedig december 7-én végre Budapestre is ellátogat a zongoraművész.

  137 views

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .