Kyäni Egészség Háromszög

Kyäni Egészség Háromszög

A Kyäni nem csak a dinamikus termékeket jelenti, annál sokkal több! A Kyäni termékek, illetve a Kyäni Egészség Háromszög™ úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes harmóniájának köszönhetően biztosítsa szervezete számára a nélkülözhetetlen vitaminok és ásványok napi mennyiségét.

Kyäni Egészség Háromszög

Reggel valamennyien frissen szeretünk ébredni. Örülünk a felkelő Napnak! Mielőtt elhagynánk otthonunkat, tegyük meg az első lépést az egészségünkért, fogyasszunk el egy tasak Kyäni Sunrise-t, melynek vitamin- és ásványianyag-tartalma több kilógramm zöldségnek és gyümölcsnek felel meg! Ha a reggelinkkel együtt fogyasztjuk, egész napra bőségesen el vagyunk látva értékes tápanyagokkal.

A Kyäni SUNRISE alapját az alaszkai vad feketeáfonya adja, mely különleges gyümölcs Észak-Amerika legnyugatibb részén honos. Alaszkában 8000 kilométeres partszakaszon vadon termő bokrokról kézzel szüretelik, az alaszkai erdőktől a havas tundrákig. Alaszkában, a világ „Jeges Édenkertjében” ez a vadáfonya képes ellenállni a zord időjárásnak és ezért rendkívül magas antioxidáns tartalom alakult ki a gyümölcsben. Vastag héja van és a sötétkék bogyók húsa roppanós, íze fanyar, savanykás. Alaszkában a fény és a sötét változása azt is jelenti, hogy fél évig nem nyugszik le a Nap, de a vadáfonya éppen ezt a szélsőséges hőmérsékletet kedveli. Az egyes tövek élettartama akár 150 évet is elérhet. Ez bíztató! Mi emberek is 100-120 évig szeretnénk élni, s ha életmódunk, táplálkozásunk megfelelő lenne, eleget mozognánk és tiszta levegőt szívnánk, megközelíthetnénk ezt az életkort. A vadáfonyából nyert koncentrátum önmagában is értékes, hiszen a közismert tőzegáfonyánál, vörös áfonyánál sokkal erőteljesebb. Ahogy a fekete áfonyáról röviden mondják: az agy, a szem és a szív gyümölcse.

A Kyäni Sunrise egy rendkívül erős szabadgyök-megkötő képességű készítmény. Ami még emeli az értékét, az a finom íze! Gyerekek, hölgyek és urak kedvezően nyilatkoznak üdítő, és pikáns ízéről, és arról a közérzet- és energiaszint változásról, amit ennek a vitaminbombának köszönhetnek.

Tapasztalja meg a másik három fantasztikus Kyäni terméket a Kyäni Sunset-et a Kyäni NitroFX-et és a Kyäni Nitro Xtreme-et is!

Bővebb információ: Kyäni Egészség oldal