SZÉP Kártyával a Benczúrban!

Hotel Benczúr

A nemrégiben ötvenedik születésnapját ünneplő Hotel Benczúr mindig kedvelt volt a belföldi vendégek körében is.

Ha nem szeretné, hogy 2012-es SZÉP kártya kerete elvesszen, a Benczúr Hotelben többet ér a SZÉP Kártyája.

Hotel Benczúr

SZÉP Kártyás fizetés esetén 10%-os kedvezményt adnak a szállás és éttermi árakból, de aki nem SZÉP Kártyával érkezik, csak 13-án az is jól jár, mert minden hónap 13-án 13%-kal olcsóbban veheti igénybe a szolgáltatásokat.

A szálloda – amely május 22-ig elfogadja a még 2012-ben feltöltött SZÉP Kártyákat – nem csak szállást és étkezést tud biztosítani, hanem gondoskodik vendégei egyéb programjairól is, legyen szó színházjegyről, múzeum belépőről, vagy akár egy állatkerti sétáról, netán egy felejthetetlen estéről a cirkuszban. A hotel kiváló fekvése miatt mindezek a programok akár pár perc sétával is könnyen elérhetőek.

Hotel Benczúr

Csupán érdekesség ként jegyezzük, meg hogy a vendégkérdőívek értékelése alapján, ahol 1-10-ig lehetett pontozni a szolgáltatások minőségét, 9,1 átlag jött ki.

Április 22-től új nyári étlappal várják a vendégeket, amelyet már az új konyhafőnök Tóth Zoltán állított össze. A ház különlegessége a Benczúr pecsenye, amely szűzérme, lecsóval és kacsamájjal.

Kedvelt a Hotel Benczúr terasza, amely a városi környezetben ritka kertélményt jelent, amelyet megfizethető áron kulináris élmények is kiegészítenek.

Az étterem várja a vasárnap a Városligetbe látogatókat, családokat. Nem csak külföldről érkezőknek, hanem hazaiaknak is kínálják a vasárnapi turista menüt. Három fogás a hangulatos teraszon, elegáns környezetben, a belvárosban és mégis karnyújtásnyira a természethez, és persze ekkor is elfogadják a SZÉP Kártyát.

Hotel Benczúr

A Hotel Benczúr vezetői szeretnék, ha újra az esküvői ebédek és vacsorák kedvelt helyszínévé válna az étterem, ahol 12 főtől – 150 fős esküvők megrendezésére is lehetőség van.

Az autóval érkező vendégeknek nem gond a parkolás, mert a szállodának saját parkolója van.

A szálló már most készül a május 1-jei hosszú hétvégére és a Pünkösdi ünnepekre is. Erről szóló kínálatuk napokon belül felkerül a honlapjukra, amely a www.hotelbenczur.hu címen érhető el.