Csodálatos kávé nyereményjáték

Nagy sikerrel mutatkozott be a Magyar Kávétársaság Kft. rendezésében az I. Csodálatos Kávé Kiállítás, az elmúlt év áprilisában. Az idén március 25-27. között „duplázni” fog a rendezvény, s ezúttal közönségnapra várja majd a kávékedvelő nagyközönséget. Ebből az alkalomból a GSZT szakújság egy játékra hívja olvasóit és azok között, akik 3 egyszerű kérdésre helyesen válaszolnak 3×2 darab belépőt sorsolunk ki.

{module 221}

A kérdések a következők:
1. Mi a kávé hazája?
2. Hányadik kiállítás lesz az idei Csodálatos Kávé kiállítás?
3. Melyik pavilonban található idén a kiállítás?

A megfejtéseket az pm@gsztujsag.com email címre kérjük elküldeni csütörtökön 16:00 óráig. A 3 szerencsés nyertes válasz emailben, illetve telefonon értesítjük ki, ezért kérjük, hogy egy telefonos elérhetőséget biztosítani szíveskedjenek.

Idő közben lezárult a játék, köszönjük a sok megfejtést.

A szerencsés nyertesek:
1. Varga László
2. Lichner Piroska, Kuoni Destination Management Kft
3. Rokolya Péter, Alma Klub Travel 

A Csodálatos Kávé szakmai rendezvény marad, de újdonság lesz, hogy a kávékészítés rejtelmeibe a nagyközönségnek is engednek „egy napnyi” bepillantást a szervezők. Ez a változás összhangban van a korábbi elképzelésekkel. A kávéfogyasztás kultúrájának hazai megismertetésében is szerepet vállaltak a kiállítás szervezői, s a most beiktatott nyílt nap mindenképpen jó lehetőséget teremt, hogy a kávé megannyi változatát, a kávéfogyasztás  kultúráját jobban megismerje a nagyközönség.  

Sok-sok üzleti tényező, például a kávé világpiaci árának alakulása, mindenképpen indokolja, hogy a szakemberek nagy figyelmet szenteljenek a piac mozgásainak. A kereskedők, a forgalmazók és a nagybani felhasználók számára kihagyhatatlan fórumot jelent a II. Csodálatos Kávé szakkiállítás, amelynek az első alkalommal rendkívül jó visszhangja volt a hazai és nemzetközi szakmai körökben.  

A kiállítás első két napja – péntek és szombat – szakmai nap, ekkor a regisztráció kötelező. Vasárnapra a nagyközönséget is várják, s erre a napra közönségprogramokat is szerveznek.  

A kiállításon részt vesz a hazai kávépiac legtöbb meghatározó cége. Az idén kávémárkákon kívül a kiegészítő termékek gyártói, cukorforgalmazók, csomagolástechnikai cégek, a kávégépek forgalmazói, valamint a vendéglátóegységek berendezésével foglalkozó vállalkozások is jelen lesznek.  

A második Csodálatos Kávé kiállításhoz a VII. Magyar Barista Bajnokság, és az I. Amatőr Barista Bajnokság kapcsolódik,. Ez utóbbira mindazok nevezhetnek, akik csak értik a kávéfőzést, de semmilyen hivatalos papírjuk nincs ennek igazolására. A verseny pontos feltételei a kiállítás honlapján megtalálhatók: www.csodalatoskave.hu. Ezen a honlapon kedvezményes áru belépőket igényelhet közönség, illetve  a kiállítás részletes programját is megtalálják az érdeklődők.   

A II. Csodálatos Kávé kiállítás március 25-27. között várja a szakmát és a kávékedvelő közönséget a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „B” pavilonjában.

{module 221}