Hamarosan nyit a Hooters

Augusztus végén nyit az első budapesti, sőt kelet-európai „didibár”, ahogy a nagy mellű pincérlányokról híres Hooters étteremlánc egységeit nevezik.

 

{module 221}

A budapesti Liszt Ferenc téren nyílik meg a régió első nagy mellű pincérnős vendéglője, a Hooters amerikai étteremlánc egysége – írja az Index, az  Xpatloop.com alapján. A New York-i Nasdaq tőzsdén is jegyzett vállalat elsősorban arról ismert, hogy felszolgálónak csak csinos és nagy mellű lányokat vesznek fel, akiknek rövidnadrágból és topból áll az egyenruhája, hogy még jobban hangsúlyozzák testi adottságaikat. A szinkronos filmekben rendre didibárnak fordítják a lánc éttermeit, mivel a hooters angolul dudákat jelent.

A hálózat magyarországi indulásáról áprilisban jelentek meg az első hírek. Magyarországon a kispesti Honvéd focicsapat tulajdonosa, a magyar származású amerikai vállalkozó, George F. Hemingway fia, Alex Hemingway lesz a főnök. A Hooters hozzánk legközelebb Ausztriában működtet éttermeket, főleg junk foodot – hamburgereket, szendvicseket – kínál, de szerepel az étlapon steak és csirke is.

A magyarországi közel 100 munkahelyre 4000 jelentkezés érkezett.

{module 221}