Intelligens asztalfoglalás

A GSzT, mint szakmai újság egy intelligens rendszerbe történő belépést ajánl az ágazatnak. Nem csak ajánlja, hanem támogatja is! Hogyan?

Minden étterem, aki GSzT javaslatra regisztrál a TableFree rendszerébe, az 15% kedvezményt kap az egyszeri regisztrációs, s 1 éven keresztül a havi tagdíjból is!

A belépést a http://www.tablefree.hu/contact/2 oldalon lehet kezdeményezni, az üzenet rovatban a GSzT-t feltüntetve, mint ajánlót. Az akcióban az idei év végéig belépő éttermek vehetnek részt.

Mihez is adjuk a nevünket?

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a belga-amerikai tulajdonban lévő TableFree Magyarország Kft. egy – szolgáltatási hátterét tekintve – új asztalfoglalási rendszert vezetett be, mely ez év július vége óta működik komplexen.Az internet rohamos fejlődésének köszönhetően annak fogyasztói használata jelentősen megváltozott Magyarországon is. Ma már a programoktól kezdve a babapelenkáig szinte mindent a világhálón keresünk. A smart telefonok megjelenésével akár menet közben is dönthetünk egy-egy programról. 

Ennek fényében mind a szolgáltatási, mind a fogyasztói oldalon is jelentős változásokra számíthatunk. Mégpedig rövid időn belül. Ezt felismerve a TableFree 1 éves piackutatásának tesztidőszakában már sok vendéglátóhely csatlakozott a rendszerükhöz, mára 130 fölé emelkedett a vendégváró tagok száma. Egyelőre csak Budapesten, de a rövid távú tervek között szerepel a főváros vonzáskörzete, a Balaton környéke.

Promóció minden mennyiségben!

Az éttermek fényképekkel, leírással, minden tudnivalót és elérhetőséget feltüntetve jelennek meg a TableFree oldalán. Ezt jelenleg 4 – magyar, angol, német, holland – nyelven biztosítja a rendszer, mely ez év végéig az orosz és francia nyelvekkel bővül. A következő év első felében további 3 nyelven lesz elérhető minden információ.

Facebook oldalukon rövid idő alatt több ezres rajongói tábort generáltak, a követők száma napról napra több. A TableFree minden regisztrált tagja itt is megjelenik, akciók, specialitások ezen a fórumon is közzétehetők, így minden étterem megcélozhatja a TableFree rajongói táborát is.Magyar és angol nyelvű gasztroblog-juk igen kedvelt.

A Google kereső folyamatos optimalizálásával a TableFree portálja – így minden vendéglátó tagja is – a találati listákon az első 10 helyen állandósult. Ennek, s a bővülő nyelveknek is köszönhetően az útjukat Budapestre foglalt, de még ide nem ért turisták is megtervezhetik, mely éttermeket szeretnék meglátogatni.

Étteremkeresők részére a TableFree különböző nyereményjátékokkal, bónuszokkal, pontgyűjtési lehetőségekkel tartja folyamatos szinten az érdeklődést.

Éttermek részére különböző akciókban, túrákban való részvételt biztosít ezzel is elősegítve az étterem minél szélesebb körű bemutatását.

Maga az asztalfoglalás rendkívül egyszerű és automatizált, a monitoring rendszernek köszönhetően pedig minden foglalást a TableFree csapata is nyomon követ.

Mára nem hogy fontossá, de alapvetővé vált az online megjelenés az üzleti szférában. Ennek kapcsán tehát érdemes belegondolnunk abba is, hogy a fent említett megjelenési lehetőségek, Google-kampányok külön-külön vagy akár együtt véve mekkora reklámköltséget emésztenek fel, s persze vegyük hozzá a 4 nyelvű elérhetőséget is.

A TableFree egyszeri regisztrációs (24.000,- Ft) és havi tagsági (6.000,- Ft) díjért dolgozik. Ez nem éri el a 6 számjegyet sem egy évben, ami egyébként normál esetben azt jóval meghaladja.

Számoljon és lépjen!

Bővebb információ és regisztráció