A legjobb budapesti éttermek exkluzív menüt kínálnak

A legjobb budapesti éttermek exkluzív menüt kínálnak

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a TableFree Éttermi Napokat május 4 és 11 között. Ez remek lehetőség arra, hogy felfedezzenek új helyeket, és tágítsák a kulináris látóterüket a városban, és különböző menük és éttermek közül válasszanak.

A legjobb budapesti éttermek exkluzív menüt kínálnak

Azért,hogy biztosra menjen, foglaljon asztalt, mert az elérhető helyek gyorsan fogynak!

Az eseményre idén is, mint mindig Budapest néhány legjobb helye és több új éttermi partner is csatlakozott, így sok új és finom ízeket kínáló  étterem vár felfedezésre. A 3 fogásos menü ára 3.300, vagy 5500 forint. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, mint általában, amíg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre.

Ez egy minden ízlést kielégítő rendezvény, mert szinte a világ egész gasztronómiai palettája képviselteti magát. Néhány étterem, ahova el lehet látogatni és élvezni ezeket: La Perle Noire, NOBU, Peppers!, Gundel, Le Bourbon, NIKA restaurant, Spoon, Stelasi, Chagall és a többi…

Amennyiben élvezni szeretnék a menüket, akkor az asztalfoglalás feltétlenül ajánlott, ami nagyon egyszerű és gyors. Csak a www.tablefree.hu/hu/restaurant-days/12 oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel. Ki kell választania a dátumot, az időt, a résztvevők számát és az éttermet, és azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt. Tehát ne vesztegesse az időt és az asztalokat, foglaljon most!