A legjobb budapesti éttermek exkluzív menüt kínálnak a TableFree napokon

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új  éttermeket Budapesten, március 6 és március 12 között megragadhatják a TableFree Éttermi Napok által kínált lehetőséget.

TableFree Éttermi Napok

Budapest legjobb éttermei közül több mint 50 vesz részt az akcióban, melynek keretében különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree  felhasználói számára.

Az akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A cég honlapján megtekinthetők a TableFree Éttermi Napok alkalmából kínált menük. Annak érdekében, hogy a vendégek kihasználhassák a különleges ajánlatot, a honlapon keresztül kell asztalt foglalniuk. A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.

A TableFree Éttermi Napok rendezvényen részt vevő éttermek között a vendégek megtalálják a város legismertebb éttermeit, mint  Nobu, Baraka, M Restaurant, Olimpia, Peppers, Trattoria Toscana, Chagall, Kaltenberg, Riso, valamint számos feltörekvő helyet. Megkóstolhatják a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, a mexikói, az olasz, a japán és más konyhák remekeit. A programban résztvevő éttermek közül sok láthatóan megragadja az alkalmat, hogy kreatív és minőségi menüvel nyűgözze le vendégeit. Egyesek a szokásosnál kedvezőbb áron kínálják ételeiket, míg mások kifejezetten erre az eseményre kreált fogásokat ajánlanak.

A TableFree.hu online étteremportál lehetővé  teszi, hogy a látogatók érdekes éttermeket találjanak Budapesten és néhány kattintással asztalt foglaljanak. A város egész területét felöleli, minden árkategóriában és irányzatban ajánl éttermeket. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek éttermet. Az éttermek bemutatása alapján a vendégek könnyen megállapíthatják, hogy egy étterem megfelel-e igényeiknek. A leírásokban található ikonok és képek mindent jeleznek a gyerek-barát étteremtől kezdve az élő zenén keresztül az étkezési utalványok elfogadásáig.

A TableFree hálózatban résztvevő éttermek már a telefonunkon is megjelenhetnek letölthető app formájában, így akár útközben is eldönthetjük melyik étterem különlegességeit próbáljuk ki.

Fotónk az Éttermi Napok sajtótájékoztatóján készült, ahol az újságírókat az újonnan megnyílt Imázs Japán Étteremben látták vendégül egy kis japán étel kóstolóra.

Fotó: Steiner Gábor