Megjelent a magyar sikercsokoládé új Valentin-napi kollekciója

A kézzel készült magyar tábláscsokoládé, a chocoMe tavaly Karácsonykor sem pihent meg, vadonatúj termékfejlesztésekkel készült a 2014. évi Valentin napra.

Chocome Valentin napi csoki

Ennek eredményeképp a chocoMe négy vadonatúj termékkel köszönti a 2014-es esztendőt, egyben kíván Boldog Új Évet minden egyes csokoládérajongójának.

A vállalatnál egyrészt továbbgondolták a tavaly debütált és a vártál jóval nagyobb sikert elért Raffinée termékcsaládot, “szerelmesre hangolva” azt – így született meg a fehércsokoládéval bevont liofilizált málnaszem, másrészt három táblás csokoládé is megalkotásra került, hogy a szerelmi légyottok 2014-ben is felejthetetlenek legyenek.

“A chocoMe ezúttal is különleges hangsúlyt fektetett a külcsínre, valamint a belbecsre is – mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa, chocolatier. A termékek csomagolása egyedi technológiával készült, ennek köszönhetően rendkívül különleges fényű és megjelenésű lila dobozok születtek, valamint a csábító vörös csokoládéajkak alkalmazása merész és egyedi kifejezőeszközei az idei Valentin-napi összeállításainknak “ – tette hozzá. „Nem is olyan sokára két újdonsággal is jelentkezünk.”