Séf és Vendéglátós Bál

helyszíne a Danubius Hotel Arena étterme2012. január 28-án, 14. alkalommal ismét megrendezik a a Nemeskövi Dénes séf úr által nagy sikerre vitt Séf és Vendéglátós Bált, melynek helyszíne a Danubius Hotel Arena (korábban Stadion Szálloda) étterme Budapesten. Ezúttal magyarországi íz utazásra invitálják a bál vendégeit.

{module 221}

A résztvevők megkóstolhatják hazánk különböző tájegységeinek méltatlanul elfeledett ételeit és Gulyás Csaba koktéljait, majd a B-Boogie Band zenéjére mulathatnak és táncolhatnak hajnalig. A Danubius Hotel Arena csapata, Nemeskövi Dénes és Ferenczi István séf urak mindent el fognak követni, hogy a bőséges büféasztalról mindenki igényének megfelelőt tudjon választani.

Részvételi díj: 12.500,-Ft/fő, amely a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
– üdvözlő koktél
– bor és pálinka kóstoló
– bőséges svédasztalos vacsora
– bor és ásványvíz
– éjszakai étel meglepetés
– Erdélyi Zsuzsa kávé és gyümölcs koktél különlegességei, Perna Andor speciális kávéi 
– zene és tánc hajnalig
– belépőjegy, amely egyben tombolajegy is – értékes nyereményekkel
– 27% ÁFA és 7% szervízdíj

Belépőt igényelni Bársony Évától, a Danubius Hotel Arena rendezvényértékesítőjétől lehet telefonon, vagy e-mailben. A szervezők kérik, hogy az igényléssel egy időben a számlázási információkat (számlázási név, cím, cég esetén adószám és cégjegyzékszám) is szíveskedjenek megadni. Az igénylés regisztrálása után előlegbekérő levelet küldenek, ez alapján kérik a belépők árát átutalni, vagy munkanapokon 9-16 óra között a szállodában kifizetni.

A sorszámozott belépő a bál előtt a regisztrációnál vehető át.

Korlátozott számban lehetőség lesz arra is, hogy a Bál napján a helyszínen vásároljanak belépőjegyet.

Kedvezményes szállás lehetőség a Danubius Hotel Arena-ban: a résztvevők a bál éjszakáján 12.000,- Ft-ért foglalhatnak kétágyas szobát. Az ár magába foglalja a bőséges büfé reggelit és az ÁFA-t, de nem tartalmazza a személyenkénti 400,-Ft IFA-t.

További információ és belépú rendelés:
Bársony Éva
rendezvény értékesítő
Danubius Hotel Arena****
H-1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.
Telefon: +36 1 889-5222
Fax: +36 1 889-5223
Mobil: +36 30 742-8272
E-mail: eva.barsony@danubiushotels.com

{module 221}