TableFree – intelligens online asztalfoglalási rendszer

2011. szeptember 28.-án tartotta első sajtótájékoztatóját a TableFree.hu Magyarország. A két – belga és amerikai – tulajdonos eltökélt szándéka, hogy a magyarországi vendéglátó ipar kínálati és keresleti oldalai gyorsan, áttekinthetően, legfőképpen mindkét fél megelégedésére újra egymásra találjanak.

 

{module 221}

Az elindulást egy igen átfogó piackutatás előzte meg, s ezekre a tapasztalatokra épült a jelenlegi – igen komplex – foglalási rendszer, melynek több, mint 130 – egyelőre budapesti – étterem már tagja. 

Mit is nyújt a TableFree az étteremkeresőknek és az éttermeknek? 

Étkezni vágyók, figyeljetek! Kategorizálhatunk konyhatípus, ár, elhelyezkedés szerint, kiválaszthatjuk a gyermekbarát vagy éppen az üzleti megbeszélésre is alkalmas helyszíneket. Az éttermi leírások minden szükséges információt tartalmaznak ahhoz, hogy megtaláljuk az igényeinknek legmegfelelőbbet. Pár kattintással már foglalhatjuk is asztalunkat. Mindezt díjmentesen.

Folytassuk az éttermekkel! Barátságos díjért az év minden napján jelen vagyunk egy olyan portálon, ahol jelenlétünkkel valóban azokat célozzuk meg, akik étterembe szeretnének menni. Vendégváró helyszínünket teljes körűen promótálhatjuk hozzáadott képekkel, esetlegesen rövid videóval jelenleg 3 nyelven, ami az év végéig további 3 nyelvvel egészül ki, hogy a Budapestre látogató turisták is megtalálják a kedvükre való éttermeket.

Különleges lehetőség vendéglátóknak: amennyiben a GSzT ajánlásával regisztrál a TableFree rendszerébe, az egyszeri, igazán kedvező regisztrációs díjból még 15% kedvezményben is részesül! 

A fenti képlet igazából átlagos és pofonegyszerű. Ezt felismerve a TableFree ebből a vállalkozásból jóval többet szeretne kihozni. 

Az étteremkeresőket pontgyűjtési lehetőséggel, különböző nyereményjátékokkal, bónuszokkal motiválja.

Ötletel a vendéglátók helyett is. Most meghirdetett, újdonságnak számító akciójuk Restaurant Days címmel betekintést kínál a legkülönbözőbb konyhák ízvilágába 2011. október 31.- november 06. között. A több, mint 40 partner étterem között megtalálhatjuk a legmagasabb kategóriát és a családias kisvendéglőt is, hagyományos magyar, vagy akár japán konyhát. Mindezt különösen alacsony áron érhetjük el ebben az 1 hétben. Ha különleges helyeket szeretnénk kipróbálni, akkor most itt van erre a remek lehetőség!

A  http://www.tablefree.com/restaurant-days-hu/  oldalon megtalálható minden, az éttermekre, menükre vonatkozó további információ

{module 221}